InforInfor Xi is het nieuwe enterprise technologieplatform vanInfor, een leverancier van bedrijfssoftware. Hiermee zet het bedrijf een belangrijke stap in het realiseren van de bedrijfsvisie ten aanzien van cloud-applicaties die specifieke branchebehoeften adresseren. Infor Xi is gebaseerd op het Infor 10x platform en biedt onder andere responsive design en big data analyses.

“Moderne technologieën, zoals de cloud, big data, machine-learning en mobiliteit stimuleren innovatie en verhogen de druk op bedrijven om up-to-date en concurrerend te blijven”, zegt Duncan Angove, president van Infor. “Infor heeft meer dan een miljard dollar in R&D geïnvesteerd. De Infor Xi-applicaties zullen klanten helpen om voorop te blijven lopen in het huidige ondernemingsklimaat dat snel verandert.”

De drie belangrijkste pijlers van Infor Xi zijn:

  • Verbeterde cloud – Infor Xi-applicaties omvatten multi-tenancy en ondersteuning voor opensourcesystemen. Daarnaast helpen ze prestaties te verbeteren en kosten te reduceren. Infor gebruikt de cloud-infrastructuur van Amazon Web Services zodat klanten kunnen profiteren van de deskundigheid van Amazon en het schaalvoordeel alsmede van toonaangevende opensourceoplossingen, waaronder Red Hat’s Enterprise Linux en JBoss Enterprise Middleware, en EnterpriseDB’s Postgres Plus database
  • Mobiel ontwerp – Nieuwe Infor Xi-applicaties zijn met standaard application programming interfaces (API’s) uitgerust. Hierdoor kan Infor de gebruikerservaring nog beter optimaliseren voor mobiele apparaten door middel van responsive design, inclusief real-time data en analytics.
  • Geavanceerde data-analyse – Nieuwe applicaties op basis van Infor Dynamic Science Labs helpen bedrijven met prognoses, met het oplossen van problemen en het beantwoorden van vragen.

Infor Xi bouwt voort op het Infor 10x platform dat in 2013 werd geïntroduceerd en omvat een nieuwe HTML5 gebruikerservaring (SoHo), het sociale samenwerkingsplatform Infor Ming.le.en context-gebaseerde analyses voor workflows. Elementen van Infor Xi zijn per direct beschikbaar. Stapsgewijs zal het platform voor de product suites worden uitgebracht, waaronder Infor CloudSuiteTM branche suites, enterprise resource planning (ERP), enterprise asset management (EAM), human capital management (HCM), customer relationship management (CRM), en supply chain management (SCM).