InforInfor, een leverancier van bedrijfssoftware, kondigt de Infor Electronic Data Interchange (EDI) Managed Service aan om producenten een krachtige maar ook voordelige oplossing te bieden. Infor EDI Managed Service heeft tot doel organisaties te helpen om sneller en efficiënter te kunnen voldoen aan de groeiende vraag van klanten. Met de cloud-gebaseerde oplossing beschikken autofabrikanten sneller over accurate informatie omtrent orders, de distributie en de betalingsstatus. De oplossing helpt bovendien de tijd, kosten en inspanningen te reduceren die nodig zijn om gelijke tred te houden met de continue veranderingen in de productie-industrie.

Effectief beheer van de samenwerking met handelspartners vormt de hoeksteen van Infor EDI Managed Service. Door het stroomlijnen van EDI-communicatie en de infrastructuur ontstaat een constante stroom tussen bedrijfssoftware en handelspartners. Infor EDI Managed Services combineert Infor ION®, een middleware oplossing, en Rockets Software’s EDI-oplossing, en biedt een snelle, veilige en gemakkelijke manier om gegevens te beheren en te voldoen aan wereldwijde automotive EDI-eisen.

Belangrijke eigenschappen:

  • Lagere kosten met cloud – Dankzij de integratie van een on-premise systeem met een cloud-gebaseerde EDI Managed Service kunnen kosten worden bespaard en investeringen op voorhand worden gereduceerd. Organisaties hoeven geen complexe EDI-software meer te installeren en beheren, of meerdere maps van handelspartners te ondersteunen of te integreren met ongelijksoortige EDI-systemen. Met EDI Managed Service beschikken bedrijven over een simpele, kosteneffectieve oplossing en uniformiteit zonder de complexiteit van traditionele EDI-oplossingen.
  • Eenvoudige verbindingen – Infor EDI Managed Service maakt gebruik van Infor ION om de overdracht van informatie tussen handelspartners en enterprise resource planning-, financieel management- en supply chain-systemen te vergemakkelijken. Dankzij de vereenvoudigde oplossing hoeven gebruikers geen nieuwe EDI-interfaces te genereren om processen af te handelen.
  • Kant-en-klare kaarten – Veel wereldwijde automotive OEM’s en leveranciers hebben zeer gedetailleerde EDI-specificaties die aangepaste kaarten vereisen en zodoende voor vertraging kunnen zorgen bij het aanvaarden van nieuwe opdrachten of bij het automatiseren van een proces. Met Infor EDI Managed Service kan eenvoudig aan complexe Noord-Amerikaanse en Europese automotive-vereisten worden voldaan. Gebruikers kunnen zich abonneren op de kaarten die ze nodig hebben zonder hun eigen EDI-kaarten te hoeven bouwen en onderhouden. Dit is mogelijk dankzij de kant-en-klare kaarten en standaard XML business object documents (BOD’s) die het setup-proces voor handelspartners helpen automatiseren en de time to value versnellen terwijl de eisen voor het interne IT-personeel afnemen.
  • Flexibel beheer van maps – De EDI-specificaties voor wereldwijde automotive bedrijven zijn gevoelig voor frequente veranderingen. De noodzaak om systemen up-to-date te houden kan voor storingen of backlogs zorgen die de operations belemmeren. Infor EDI Managed Service verwerkt veranderingen in EDI-specificaties en helpt veranderingen snel en accuraat te beheren.
  • Eenvoudige schaling – Met Infor EDI Managed Service kunnen gebruikers snel nieuwe business toevoegen zonder aanpassingen aan de EDI-infrastructuur aan te brengen. De oplossing kan daarnaast snel inspelen op volumeveranderingen zonder handmatige aanpassingen.

Rocket Software quote
Maureen Huber, Vice President, Rocket Trubiquity Business Unit, Rocket Software.

“Onze diepgaande EDI-expertise binnen de automotive sector en Infor ION bieden een uitgebreide managed cloud-oplossing die Infor-klanten in de maakindustrie een concurrentievoordeel bieden. Samen kunnen we klanten helpen hun focus op de productie te leggen en het op de markt brengen van producten.”

Infor quote

Jeff Rheingans, senior product manager, Infor Automotive:

“Fabrikanten worden continu geconfronteerd met de uitdaging om binnenkomende gegevens van klanten en leveranciers te verwerken, onderhouden en gebruiken. Investeren in een oplossing die dit proces stroomlijnt om kosten te verlagen, tijd te besparen en inspanningen te verminderen, is de beste manier om concurrenten voor te blijven en voor continuïteit te zorgen. Infor EDI Managed Service is de logische stap voor fabrikanten die zoeken naar een snellere en meer accurate manier om orders, informatie over de verzending en belangrijke data te verwerken en communiceren.”

Bron: Infor