Infor, een leverancier van bedrijfssoftware, introduceert Infor CloudSuite Aerospace & Defense (A&D) dat speciaal is afgestemd op de unieke behoeften van bedrijven in de ruimtevaart- en defensiesector. CloudSuite bouwt voort op Infor’s oplossingen die beschikbaar zijn via Amazon Web Services (AWS), en biedt klanten toegang tot applicaties in de cloud. Het combineert software met functionaliteiten van de maakindustrie en biedt een flexibel abonnementsmodel waarmee de IT-uitgaven aanzienlijk verlaagd kunnen worden.

De suite helpt IT-investeringen te verlagen en zorgt er tevens voor dat klanten elektronisch kunnen samenwerken binnen de supply chain. Infor CloudSuite A&D biedt zo een grotere flexibiliteit en betere productiemogelijkheden tegen lagere implementatie- en onderhoudskosten.

De suite biedt klanten verder toegang tot branchespecifieke analyses, en voorziet eindgebruikers via een unieke gebruikersinterface van belangrijke gegevens en statistieken. Het Infor CloudSuite-platform omvat ook Infor ION en het sociaal samenwerkingsplatformInfor Ming.le, wat de interne en externe communicatie tussen klanten en hun leveranciers vergemakkelijkt. Deze verbeteringen ondersteunen globalisering doordat gebruikers op elk moment en vanaf elke locatie real-time data in kunnen zien.

Klanten ervaren met Infor CloudSuite A&D een snellere ROI (return on investment) en een lagere TCO (total cost of ownership), mede dankzij de maandelijkse abonnementsvorm. Er is geen noodzaak om extra on-site servers en hardware aan te schaffen of extra IT-personeel te huren, wat de Infor CloudSuite A&D veel kosteneffectiever maakt. Het product wordt gepositioneerd als een operationele kostenpost, in plaats van een kapitaaluitgave zoals traditionele on-premise implementaties.

“Fabrikanten in de ruimtevaart- en defensiesector zijn continu op zoek naar nieuwe manieren om de overhead te verminderen en kosten te verlagen,” zegt Edward Talerico, industry director Aerospace & Defense bij Infor. “Infor CloudSuite A&D biedt ze de mogelijkheid hun technologie in de cloud te beheren zonder grote uitgaven, zodat ze zowel huidige als toekomstige besparingen kunnen realiseren met behoud van flexibiliteit.”

Infor gebruikt de AWS-cloudinfrastructuur, waardoor klanten kunnen profiteren van de expertise van Amazon en de schaalvoordelen om zo on-demand toegang te krijgen tot middelen wanneer ze die nodig hebben. AWS levert diensten in 10 regio’s, met 25 beschikbare zones en 51 wereldwijde Amazon CloudFront Edge-locaties.

 

Bron: Infor