Infor, een leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 70.000 klanten, kondigt een samenwerking aan met Hitpoint, een van China’s beste financiële adviesbureaus. Hitpoint biedt een uitgebreid lokalisatie pack voor Infor SunSystems, een financieel managementoplossing die gebruikt wordt binnen verschillende sectoren, waaronder de non-profitsector, olie & gasbedrijven, het bankwezen, verzekeringsorganisaties en retailbedrijven. De oplossing is uitermate geschikt voor bedrijven met complexe lines of business met meerdere locaties die hun processen en procedures eenvoudig moeten kunnen aanpassen. Infor SunSystems wordt door meer dan 9.000 klanten in meer dan 180 landen gebruikt en kan worden gekoppeld aan andere systemen van Infor en derden ongeacht of deze systemen on-premise of in de cloud draaien.

Het Hitpoint Finance PLUS GL pack, is nu beschikbaar en stelt gebruikers in staat internationale financiële systemen aan te passen aan lokale standaarden en gebruiken. Met Hitpoint Finance PLUS GL hoeven organisaties minder lokale aanpassingen door te voeren in rapportages. “Accurate financiële informatie die op tijd beschikbaar is, was nog nooit zo belangrijk en het naleven van lokaal financieel beleid zal de groei in China vergemakkelijken. Door samen te werken met Infor, zijn we nu in staat een meer specifieke financiële ervaring te bieden”, zegt Tony Wan, executive general manager van Hitpoint.

Dankzij Infor SunSystems hebben gebruikers een duidelijker beeld van hun bedrijf. De oplossing biedt innovatieve tools die informatie omzetten in inzicht. Dankzij de Hitpoint-samenwerking kunnen toonaangevende organisaties in China verschillende zakelijke veranderingen makkelijk beheren.

“De markt van China blijft in snel tempo groeien, en accurate financiële verslaggeving is essentieel om een bedrijf gezond te houden. Infor SunSystems biedt organisaties een realtime overzicht van de onderdelen waar ze resultaten mee kunnen behalen waardoor het makkelijker is om financiële informatie om te zetten in winstgevende activiteiten”, aldus Chris Murphy, senior vice president, Financial Solutions Group, Infor. “Door samen te werken met een toonaangevend bedrijf, zoals Hitpoint kunnen we nu echt voldoen aan de financiële behoeften van onze klanten in China door ze te voorzien van een gelokaliseerde versie die ze helpt te voldoen aan de specifieke rapportage-eisen van hun markt en regelgeving.”

 

Bron: Infor