Warehouse Director, BI Dashboards en Infor Ming.le onderdeel van nieuwe updates

Infor, leverancier van bedrijfssoftware, introduceert de nieuwste versie van de Infor Supply Chain Execution (SCE) oplossing, met dynamische functionaliteiten voor magazijnbeheer en logistieke activiteiten. Infor SCE 10.3 biedt een betere gebruikerservaring en kan geïntegreerd worden met Infor M3Infor Lawson Enterprise Financial Management en Infor LN. Daarnaast biedt versie 10.3 de Infor 10x-ervaring dankzij een diepe integratie met Infor Ming.le™, het sociaal samenwerkingsplatform van Infor. Infor SCE 10.3 biedt nog meer uitgebreide functionaliteiten voor integratie met spraaktechnologie,compliance labeling en het geïntegreerde mobiele platform Infor Warehouse Director.

Strategische ontwikkelingen 

  • Business Intelligence dashboards – Infor SCE 10.3 maakt gebruik van Infor Business Application Studio, waarmee gebruikers op maat gemaakte dashboards kunnen creëren. Real-time toegang en data-analyse zijn mogelijk doordat informatie direct uit de applicatiedatabase wordt gehaald en er geen ETL tools nodig zijn.
  • Infor Ming.le – Infor SCE 10.3 is geïntegreerd met Infor Ming.le en biedt een gebruikerservaring die vergelijkbaar is met software voor consumenten evenals zakelijke samenwerkingsmogelijkheden wat de productiviteit verhoogt. Hierdoor kunnen gebruikers sneller reageren op de veranderende vraag van klanten.
  • Warehouse Director – De Warehouse Director, een mobiele iPad-applicatie voor Infor SCE, is in versie 10.3 verbeterd zodat de magazijn- en monitoractiviteiten efficiënter kunnen worden uitgevoerd door het gebruik van kleurcodes voor het picken en heatmaps.
  • Magazijnbeheer – Gebruikers kunnen nu efficiënter gegevens invoeren en opvragen in het systeem. Daarnaast kunnen ze met de Inventory Balances- en Inventory Hold-schermen zoekopdrachten stroomlijnen.
  • Transportbeheer – De Transportation Management-module omvat nu nieuwe interfaces, een nieuw fixed & variable rating model waarmee internationale klanten vaste kosten met variabele kosten kunnen combineren en een zone-based rating model.
  • Third-party Logistics (3PL) Billing & Labor Management – Er zijn uitgebreidere functionaliteiten aan rapportage- en facturatiezijde. Met Infor SCE 10.3 kunnen arbeidsuren efficiënter beheerd worden en zijn schattingen omtrent de arbeidsplanning gebaseerd op gemiddelde of historische gegevens.

Infor Quote
Met Infor SCE 10.3 hebben onze klanten een krachtige oplossing in handen voor hun magazijnbeheer die toegespitst is op het omgaan met de huidige uitdagingen van complexe supply chains wereldwijd. Het in real-time delen van informatie zorgt bovendien voor betere besluitvorming,

zegt Pieter Leijten, vice president EMEA, Supply Chain Management, Infor.

Het gebruik van Infor Ming.le helpt onze klanten ook in het benutten van de samenwerkingsmogelijkheden, waardoor gebruikers mensen, evenementen, taken en processen kunnen volgen en met een enkele klik naar de relevante informatie in de applicatie kunnen springen.

Bron: Infor