Infor M3 helpt kosten te besparen, efficiëntie te verhogen en ondersteunt internationale groeiplannen van Belgische fabrikant 

InforInfor, de toonaangevende leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 70,000 klanten, maakt bekend dat Impextraco, fabrikant en leverancier van micro-ingrediënten voor de voedselindustrie, Infor M3 heeft gekozen voor het beter beheren van de supply chain, het verhogen van de efficiëntie en om kosten te besparen.

Met circa 120 medewerkers wereldwijd is Impextraco een expert in het optimaliseren van voedingsingrediënten en vervult het samen met premixers, veevoederfabrieken en boeren een belangrijke rol in de productie van hoogwaardige levensmiddelen van dierlijke oorsprong. Het familiebedrijf opereert in meer dan 90 landen en via Infor M3 zijn ze nu in staat hun internationale groeiplannen verder te ondersteunen. Daarnaast kunnen ze transacties uit de gehele organisatie beheren en controleren, waaronder productiewerkzaamheden, supply chain activiteiten, klant- en leverancierrelaties en distributieprocessen.

Impextraco migreert van Movex ERP (door overnames onderdeel geworden van Infor) naar Infor M3 en verkoos Infor boven andere partijen, waaronder SAP, vanwege de gevestigde relatie in het verleden, het vertrouwen in Infor en de nieuwe mogelijkheden en functies van Infor M3. Aan de gebruikerszijde sprongen de gebruiksvriendelijkheid evenals de verbeterde look & feel er met kop en schouders bovenuit.

Medewerkers krijgen informatie op een visueel aantrekkelijke manier gepresenteerd, waarbij het mogelijk is om tegelijkertijd meerdere schermen te openen. Hierdoor is informatie veel makkelijker en sneller terug te vinden. De implementatie van Infor M3 bij Impextraco zal in oktober 2014 zijn afgerond.

Impextraco Quote  
“Wij zijn een familiebedrijf dat op de lange termijn denkt. Op basis hiervan hebben we 10 jaar geleden dan ook de beslissing gemaakt voor Movex ERP 10. Aangezien we tevreden zijn met onze partner, hebben we weer voor Infor gekozen”, zegt Yves Vanden Avenne, Managing Director bij Impextraco. “Infor M3 zal ons ondersteunen in de verdere realisatie van onze internationale groeiplannen, bij het beter beheren van onze supply chain processen en door onze efficiëntie te verbeteren, terwijl we de stap van het migreren naar een nieuw platform zo klein mogelijk proberen te houden voor onze medewerkers.”

Infor Quote
“Impextraco opereert in een competitieve en uitdagende markt waarin robuuste en innovatieve oplossingen nodig zijn om de efficiëntie en flexibiliteit van supply chain management te verhogen, terwijl de klantenservice wordt verbeterd en kosten worden bespaard,” zegt Edith Bevers, Sales Director Manufacturing Benelux bij Infor. “Onze moderne Infor M3-oplossing is speciaal afgestemd op de behoeften van Impextraco met diepe F&B-specifieke functionaliteiten.”

 

Bron: Infor