76x76_logoIFSIFS levert IFS Metrix Service Management aan telecommunicatieleverancier Ericsson. Het Zweedse telecommunicatiebedrijf ondersteunt met deze servicemanagementoplossing zijn bedrijfskritische processen in de businessunit Hardware Services. Het contract tussen IFS en Ericsson omvat dienstverlening, softwarelicenties en onderhoud. De totale waarde van de order bedraagt circa twee miljoen dollar.

De IFS-oplossing ondersteunt Ericsson in zijn wereldwijde hardwarediensten, inclusief alle logistieke activiteiten. Onderdeel van het contract is de implementatie van IFS Metrix Service Management Mobile voor Android (MMA). De implementatie start per direct.

Over IFS
IFS is een beursgenoteerd bedrijf (OMX STO: IFS) opgericht in 1983. IFS ontwikkelt, levert en implementeert de ERP-suite IFS Applications™. Deze ERP-suite is een complete, op componenten gebaseerde oplossing gebouwd op SOA-technologie. IFS richt zich op organisaties met flexibele bedrijfsprocessen, waar (een van) de volgende kernprocessen centraal staan: service- & asset-beheer, productie, supply chain of projecten. Het bedrijf werkt voor tweeduizend klanten in bijna zestig landen en heeft 2.700 medewerkers in dienst. IFS behaalde in 2011 een netto-omzet van 295 miljoen euro. Meer informatie is te vinden opwww.ifsworld.com.