IFS is door onderzoeksbureau Gartner geplaatst als Leider in het kwadrant voor Single-Instance ERP voor productgerichte midmarket-bedrijven. Het bedrijf is daarnaast uitgeroepen tot Visionair in de Magic Quadrants voor Power Generation Enterprise Asset Management Software* en Delivery Utility Enterprise Asset Management**. IFS biedt met zijn IFS Applications-oplossing een flexibel, schaalbaar en geïntegreerd platform met rijke en innovatieve functionaliteit.

Energie en nutsvoorzieningen zijn belangrijke doelmarkten van IFS. Sinds de oprichting werkt het bedrijf aan een op best practices gebaseerde oplossing voor deze sector met functionaliteit voor assetmanagement, projectmanagement en life cycle-management.

“Wij denken dat onze overall strategie, onze consequente focus op kwaliteit en het bieden van echte waarde aan klanten aanspreken in de markt. Dat wordt bevestigd door beoordelingen in de markt, zoals in het Gartner Magic Quadrant, onze continue klantloyaliteit en onze resultaten die we in juli bekendmaakten”, zegt Alastair Sorbie, CEO van IFS.

* Gartner, Inc., ‘Magic Quadrant for Power Generation Enterprise Asset Management Software’, Kristian Steenstrup, 17 september 2013.
** Gartner, Inc., ‘Magic Quadrant for Delivery Utility Enterprise Asset Management’, Kristian Steenstrup, 18 september 2013.

Bron: IFS