06 maart 2013

ICT Automatisering (ICT) is verheugd de benoeming van Hans-Hendrik Puvogel als General Manager Automotive en Managing Director van de ICT dochterondernemingen in Duitsland en Polen bekend te maken. Hans Puvogel volgt Jip van den Berg op die deze functie bekleedde op ad-interim basis.

ICT speelt een leidende rol in de automotive industrie. De uitdagende marktomstandigheden en de behoefte aan innovatieve oplossingen in de automotive industrie creeert goede mogelijkheden voor ICT. Verdere grensoverschrijdende groei van de automotive activiteiten van de ICT groep zal het
belangrijkste aandachtspunt worden voor Hans-Hendrik Puvogel, hierbij gebruikmakend van de domeinkennis en expertise van de ervaren ICT teams in Nederland, Duitsland en Polen.

Voor zijn benoeming bij ICT, was Puvogel (46), die de Duitse nationaliteit heeft, algemeen directeur van INRIX in Europa, de marktleidende aanbieder van data-as-a-service en software-as-a-service om ook onderweg online te zijn. Puvogel heeft een track record van 18 jaar met het opbouwen en
laten groeien van internationale ondernemingen. Hij heeft daarnaast ook ervaring met software en data services voor de automotive en telecommunicatie industrie.