Hyarchis DMSHyarchis, aanbieder van Enterprise Content Management en Online Collaboration oplossingen, lanceert een nieuwe release van het gelijknamige DMS-systeem. Met de nieuwe features in Hyarchis DMS 2015 ontstaat er meer beheergemak. Zo zijn er uitgebreidere templates beschikbaar en wordt geavanceerd zoeken mogelijk gemaakt. Hiermee kunnen organisaties een enorme stap maken in het verbeteren van de efficiency van de documentprocessen. De nieuwe release is vanaf vandaag beschikbaar. Hieronder een overzicht van de belangrijkste nieuwe features:

Geavanceerd zoeken
Hyarchis DMS 2015 maakt het mogelijk om zeer complexe zoekopdrachten eenvoudig te maken en uit te voeren. Daarnaast is nu ook inzichtelijk te maken welke documenten nog ontbreken in een dossier. Aan ervaren gebruikers worden de nieuwe zoekfaciliteiten aangeboden middels een query editor, terwijl de minder ervaren gebruikers via een stapsgewijze wizard vergelijkbare zoekopdrachten kunnen samenstellen. Uiteraard biedt Hyarchis ook een full-text searching functionaliteit.

Vernieuwde dossiertemplates
De nieuwe dossiertemplates geven de beheerder volledige controle over de dossiervorming binnen het archief. Allereerst is de beperking op dossierniveau opgeheven. Daarnaast is bij de nieuwe release volledig in te regelen hoeveel vrijheid de gebruiker heeft in het aanmaken of aanvullen van dossierstructuren. Ook kunnen de templates onder elkaar worden gehangen (nesting).

Triggers
Met triggers kunnen onder andere rechten en indexen op basis van ingevoerde gegevens worden toegekend. Denk bijvoorbeeld aan de rechten voor het inzien van een medisch dossier bij de aanvraag van een hypotheek. Voorheen hadden deze triggers hun eigen configuratie. Binnen Hyarchis DMS 2015 is grafisch beheer van deze triggers mogelijk via de overkoepelende config module.

Hyarchis PDF Editor
Een belangrijke toevoeging aan Hyarchis DMS 2015 is de PDF Editor. Hierbij is het bijvoorbeeld mogelijk om direct digitaal een document te ondertekenen en controles op berekeningen uit te voeren. Tevens verschijnt er een nieuwe PDF Viewer welke de PDF reader en annotatie functionaliteit integraal binnen de suite aanbiedt.

Erik Meegdes, Testmanager en Senior Support Engineer bij Hyarchis over de nieuwe release:

“Ik ben ontzettend trots op deze nieuwe versie van het Hyarchis DMS. Zeker omdat we hiermee onze klanten de mogelijkheid geven om de documentprocessen nog verder te optimaliseren. Zo’n 80 procent van de nieuwe features is gebaseerd op geluiden vanuit het werkveld. We hebben deze signalen direct vertaald naar innovatieve functies. Hiermee worden onze klanten nog beter geholpen met hun documentprocessen.”

Bron: Hyarchis