Versleverancier Huuskes heeft een nieuw ERP-systeem geïmplementeerd. Met het programma ABSolutely Food van Alfa-Beta Solutions verwacht het bedrijf nog efficiënter en betrouwbaarder te kunnen zijn.

Huuskes efficiënter door nieuw ERP systeem

Met ABSolutely Food van softwareleverancier Alfa-Beta Solutions, dat werkt op basis van Infor M3, kan Huuskes  beter en efficiënter in kan spelen op de veranderende behoeften van de klanten. Er gaan grote voordelen worden gerealiseerd op het gebied van het geautomatiseerd verwerken van speciale klantverzoeken, planning, voorraadbeheer, facturatie en managementinformatie, is de verwachting van de versleverancier.

Traceability

De automatisering van de processen op de bedrijfsvloer wordt verder doorgevoerd op basis van de software van Actemium. Deze is volledig geïntegreerd met de Infor M3 software. Alle boekingen op de werkvloer worden realtime vertaald naar de ERP-omgeving waardoor tracking & tracing op fijnmazig niveau mogelijk is. De software investering was noodzakelijk door de groei die Huuskes heeft doorgemaakt. De omzet is in de afgelopen 5 jaar verdubbeld naar ruim 100 miljoen. Het aantal werknemers steeg van 300 naar meer dan 800.

Bron: Logistiek.nl