Infor LearningInfor, een leverancier van bedrijfssoftware, maakt bekend dat Hershey Entertainment & Resorts (HE&R) heeft gekozen voor Infor Learning Management. Deze oplossing is onderdeel van de Infor Human Capital Management (HCM) suite, en voorziet werknemers van toegang tot flexibele trainingen, waar en wanneer dan ook. Het toonaangevende entertainment & hospitality bedrijf breidt zijn relatie met Infor verder uit door de Infor Learning Management oplossing te gebruiken naast Infor HR Service Delivery, een geavanceerd platform met een beveiligde informatieomgeving voor werknemers, managers en HR-professionals. Via dit project kunnen gebruikers profiteren van single sign-on toegang tot een veelheid aan trainingsopties, waaronder online lessen en een mobiel curriculum.

“Net als vele diverse hospitality-organisaties moet HE&R een groot personeelsbestand beheren met veel verschillende rollen. Dit zorgt vaak voor een uitdaging op het gebied van het leveren van een consistente gastervaring,”

zegt Stewart Applbaum, senior vice president en general manager, Infor Hospitality.

“Door de inzet van Infor Learning Management kunnen HE&R werknemers profiteren van een uniform trainingsplatform dat ontwikkelingsmogelijkheden biedt voor het diverse personeelsbestand. Tevens geeft het de garantie dat alle gasten hetzelfde niveau van superieure service ontvangen.”

HE&R is een unieke en gevarieerde organisatie met 16 verschillende vastgoedprojecten, variërend van een themapark en hotels tot een stadion en arena. Door deze diversiteit had het bedrijf behoefte aan een applicatie die tegemoet komt aan een breed scala aan leerbehoeftes. In een poging om verschillende systemen te verenigen, zocht het bedrijf eenlearning management-applicatie, die snel en gemakkelijk toegang kan bieden tot uitgebreide trainingsmaterialen, en kan dienen als een enkele portaal voor medewerkers en managers om de voortgang bij te houden. Infor Learning Management biedt diepgaande, branchespecifieke mogelijkheden, gecombineerd met de flexibiliteit om HE&R te helpen bij het ontwikkelen, inzetten en leveren van verschillende opleidingen voor elk gebruikerstype.

“We zijn van plan Infor Learning Management niet alleen als middel voor het leveren van diensten te gebruiken, maar ook als katalysator voor het creëren van een bedrijfscultuur rondom de trainingen, met dynamische mogelijkheden om aan de behoeften van iedere leerling te voldoen,”

zegt Derek Mongelli, assistant director van training and development, HE&R.

“Wanneer Hershey Entertainment & Resorts zich verdiept in een nieuwe technologie houden we altijd rekening met Infor als optie, vanwege onze jarenlange klantervaring en blijvend vertrouwen in hun producten en diensten,” zegt Mike Yeagley, HR technology manager bij HE&R.

Met Infor Learning Management kan HE&R een real-time leeromgeving creëren met functionaliteit om learning en development-managers. Dit zal hen niet alleen helpen om leermaterialen te ontwikkelen en te verspreiden, maar ook om te bepalen welke trainingsmethoden het meest geschikt zijn voor een bepaalde groep werknemers. Vanwege de diverse activiteiten van het bedrijf zijn werknemers verplicht een reeks certificeringen te halen, die voorheen handmatig werden bijgehouden en beheerd. Met de Infor-applicatie zullen alle certificaten worden gecontroleerd in het systeem, waarbij vernieuwde informatie wordt verspreid via automatische herinneringen. Dit zal de werknemers meer inzicht geven in hun voortgang en bevordert een proactieve houding voor het behoud van de benodigde referenties.

“Infor Learning Management is ontwikkeld om organisaties als Hershey Entertainment & Resorts te helpen bij het verbeteren van de werknemersprestaties. Dit wordt gedaan door HR-afdelingen in staat te stellen om gemakkelijker allerlei trainingen te creëren, delen en te volgen, van traditionele klassikale opties tot virtueel en mobiel,” zegt Charles Cagle, senior vice president, HCM Operations, Infor. “Met een geïntegreerd platform om alle leerinitiatieven te beheren, hebben bedrijven de mogelijkheid om kritische kennis efficiënter te communiceren, de consistentie van training te verzekeren en de meest effectieve strategie te bepalen voor het opleiden van werknemers.”

Bron: Infor