HB Software en Quattro Business Solutions (QBS group) hebben een Europese distributie overeenkomst gesloten voor de door HBSoftware ontwikkelde Management Informatie tool ExSION.

ExSION is een eenvoudig te integreren reporting oplossing, die naadloos aansluit op Microsoft Dynamics NAV en CRM.

De distributieovereenkomst stelt de partners van QBS group in de gelegenheid om op een eenvoudige wijze – naast de licenties en onderhoudsovereenkomsten voor Microsoft Dynamics NAV – ExSION licenties en onderhoudsovereenkomsten in te kopen en te leveren aan eindgebruikers. Dankzij ExSION wordt de Dynamics propositie aanzienlijk versterkt, aangezien het gebruikers van Dynamics in staat stelt om op eenvoudige wijze de relevante bedrijfs- en stuurinformatie in Dynamics te presenteren in betrouwbare en overzichtelijke rapportages.

Joop van Voorthuijsen, CEO van QBS group over de samenwerking:

Om de toegevoegde waarde van Microsoft Dynamics nog verder te verhogen, distribueren wij aanvullende gecertificeerde oplossingen binnen ons internationale partnernetwerk. ExSION levert snel toegevoegde waarde voor de eindklant. We zijn dan ook trots dat HB Software heeft gekozen om de distributie te laten verzorgen via QBS group.”

Alfred van Duren, Directeur van HB Software:

Deze samenwerking bewijst hoe de partners van QBS group elkaar kunnen versterken. Door ExSION in de branchetoepassing op te nemen hebben Dynamics partners een complete oplossing, waar concurrenten het vaak juist op de managementinformatie laten afweten”. Van Duren: ”Onze nieuwe slogan is: laat software voor je werken. Met QBS is de mogelijkheid ontstaan om de kracht van samenwerking voor je te laten werken. Dit is een kans voor iedereen die zich realiseert dat de business van vandaag vraagt om creativiteit die ontstaat door onverwachte inzichten in samenwerking. Wij willen iets toevoegen en leren van andere partners. Laten we deur naar elkaar open zetten, klanten meer toegevoegde waarde bieden en gezamenlijk meer succes hebben.”

Bron: QBS