SD WorxSD Worx, internationale aanbieder van payroll- en HR-diensten, is een samenwerking aangegaan met Forever 21. De retailer heeft voor de payroll-diensten van SD Worx gekozen om de groei van het personeelsbestand in Nederland te faciliteren.

Forever 21 is de vijfde grootste retailer in de Verenigde Staten en heeft onlangs een derde vestiging in Nederland geopend. Deze vestiging – een winkel in Amsterdam – zorgde voor een groei van het personeelsbestand naar 330 medewerkers. Om de payroll-processen snel te laten verlopen en zelf volledige controle over data te behouden werd gekozen voor de payroll-software en ondersteuning van SD Worx.

Ingrid Noorland, project manager bij Forever 21:

“We vinden het erg prettig om de software en consultancy-diensten van SD Worx te gebruiken, maar zelf de data te beheren. Op deze manier kunnen we wijzigingen doorvoeren en is het niet nodig te schakelen met de payroll-leverancier, waardoor processen veel efficiënter verlopen. Daarnaast hebben we de optie om de salarisadministratie geheel naar eigen wens op te zetten met als gevolg meer duidelijkheid voor het personeel.” 


“We zijn blij dat Forever 21 naast Duitsland, België en Frankrijk nu ook in Nederland voor onze diensten heeft gekozen. Wij kennen de uitdagingen van internationale klanten en hebben uitgebreide expertise in huis om bij te kunnen dragen aan de groeidoelstellingen van Forever 21.”

aldus Jan-Henk van Bennekom, commercieel directeur bij SD Worx. 

Bron: SD-Worx