softmakerslogoOnze wereld verplaatst zich naar een “online” & “always connected” wereld. Op steeds meer plekken zie je de integratie en communicatie van apparatuur waarvan je nooit dacht dat ze met elkaar zouden praten.

Ook in de zakelijke wereld gaan de technologische ontwikkelingen hard. Webshops groeien als paddenstoelen uit de grond, het zakelijk gebruik van tablets neemt enorm toe en de integratie en digitalisatie van bedrijfsprocessen gaat onverminderd door. In een sneller tempo dan tot nog toe.

Zo heeft Softmakers begin 2013 een opmerkelijke stap richting de software van de toekomst gezet. Eén van haar huidige AccountView klanten, Falkplan Andes, is namelijk het eerste bedrijf in Nederland dat werkt met de gloednieuwe financiële Cloud software “Visma.net”.

Visma.net is een volwaardige SaaS applicatie, volledig webbased en bruikbaar op elke laptop, pc, tablet of smartphone.

Visma.net levert meerwaarde aan middelgrote bedrijven door automatisering van financiële transacties, rapportages en consolidatie. Zo worden alle bankzaken binnen de financiële software geregeld en worden rapportages geheel automatisch naar de gewenste medewerkers verzonden. Ook de workflow en fiattering van bedrijfsprocessen vindt plaats in de webbrowser.

Visma.net zorgt voor tijdswinst, efficiency en maakt kennis in automatisering overbodig. Hiermee ondersteunt het organisaties bij het aanbieden van real-time sturingsinformatie, het toepassen van het nieuwe werken en het besparen van kosten.

Bron: Softmakers