Exact SoftwareA.B. Software & Consultancy heeft donderdag de Exact Partner van het Jaar 2014 Award gewonnen. Het is voor de tweede keer dat het bedrijf deze Award in de wacht sleept, in 2012 stonden zij ook al als winnaar op het podium. De winnaar dankt zijn titel aan de uitstekende resultaten op het gebied van groei, omzet, klanttevredenheid en het aantal licentie-inkopen. A.B. Software & Consultancy richt zich op het optimaliseren en automatiseren van industriële bedrijven.

Tijdens het drukbezochte evenement in het nieuwe TivoliVredenburg werden verder nog de Customer Loyalty Award, de New Business Award, de Innovation Award en de Project of the Year Award uitgereikt. Ook die laatste werd gewonnen door A.B. Software & Consultancy. Het evenement stond in het teken van de ‘Night of the Stars’.

De overige winnaars

  • Customer Loyalty Award – CLEAR Solutions B.V.
  • New Business Award – Vobucon B.V.
  • Project of the Year Award – A.B. Software & Consultancy met het project Vroomshoop Meubelen
  • Innovation Award – Silver Solutions B.V. met Silver Essence

“Deze Partner van het Jaar Award is een beloning voor ons fantastische team aan gedreven medewerkers, die dag in dag uit onze klanten helpen om continu te verbeteren. De ontwikkeling van slimme add-ons op Exact, specifiek voor verschillende industriële branches, is het afgelopen jaar heel goed opgepikt in de markt. Naast automatiseren is het ons doel om slimmer te organiseren. Onze focus op Lean Management en Quick Response Manufacturing betaalt zich nu uit, niet alleen voor ons, maar zeer zeker ook voor onze klanten!”, aldus Nico Bijl, directeur A.B. Software & Consultancy.

Erik van der Meijden, CEO van Exact:

“Ik ben erg trots op wat we met elkaar hebben bereikt. In 2014 hebben we ieder kwartaal groei laten zien en dat is een gezamenlijke prestatie. We hebben niet voor niets het grootste business partnernetwerk van de Nederlandse software-industrie. Wat heel goed is gegaan is de sterke toename in klanttevredenheid en vernieuwing van contracten door bestaande klanten. Dat is voor bijna alle partners het geval en hierin laten gespecialiseerde partners de beste resultaten zien. A.B. Software & Consultancy heeft afgelopen jaar met de juiste focus veel waarde toegevoegd en daarmee laten zien dat die specialisatie loont.”

Bron: Exact Software

[callout title=”Ervaar de Exact software” link=”http://www.itmatchmaker.nl/events/12/guided-tour-1-software-voor-financiele-administratie/” new_tab=”” icon=”” animation=”” animation_delay=”” class=””] Ervaar de Exact Online software tijdens onze Guided Tour tijdens Financial Systems [/callout]