Reeleezee

Exact neemt Reeleezee over

Exact neemt het in Breukelen gevestigde Reeleezee over. De branchegenoot gaat als eigen label opereren binnen de Exact

Reeleezee

Exact neemt het in Breukelen gevestigde Reeleezee over. De branchegenoot gaat als eigen label opereren binnen de Exact groep. Onder leiding van algemeen directeur Wilko Stronks blijven de 50 medewerkers van Reeleezee vanuit het bekende pand langs de A2 hun eigen klanten bedienen. De productlijnen worden afzonderlijk doorontwikkeld, waarbij de technische teams gaan samenwerken op gebieden als Machine Learning, blockchain en Standard Business Reporting (SBR). Daarnaast gaat Exact de door Reeleezee ontwikkelde kassaoplossing Cashr in combinatie met het eigen portfolio aanbieden aan zijn klanten.

De software en diensten van beide organisaties zijn gericht op het succesvol ondersteunen van het mkb en de ZZP-markt. De samenwerking tussen accountant en ondernemer is daarin een belangrijk onderdeel. In de Nederlandse markt rekenen meer dan 325.000 bedrijven op Exact en Reeleezee en werkt meer dan de helft van alle accountants-  en administratiekantoren met de oplossingen.

Erik van der Meijden, CEO Exact, zegt hierover:

“Exact en Reeleezee zijn twee leidende partijen in Nederland, de combinatie is goed nieuws voor ondernemers en accountants. We richten ons erop om het mkb te ondersteunen en met vertrouwen te laten werken aan de doelstellingen van vandaag en de ambities van morgen. Dat maken we onder andere waar met de investeringen in het digital business platform van Exact waarmee we ondernemers helpen om via een volledig digitaal proces bedrijfsuitdagingen op te pakken als het vinden van nieuwe klanten en het verkrijgen van toegang tot financiering en specialistische kennis.”

Wilko Stronks, algemeen directeur van Reeleezee:

We zijn enthousiast om samen met Exact verder te bouwen aan onze producten en nog betere en meer autonome administratie- en kassasoftware te ontwikkelen. Door meer investeringen in geavanceerde cloudsoftware stellen we accountants steeds meer in staat om ondernemers efficiënter te kunnen ondersteunen, en bieden we ondernemers op administratief vlak steeds meer gemak en controle

Inhoudelijke details over de overeenkomst worden niet bekendgemaakt.

Bron: Exact Software