Oplossing legt verbinding tussen Franse ondernemers en hun accountants

  • Exact loopt met business software in de cloud voorop in de Franse markt
  • Samenwerking met accountancyfirma SmallBusinessAct; de eerste mkb business coach in Frankrijk
  • Frankrijk huisvest meer dan drie miljoen kleine en middelgrote ondernemingen

Ondernemers en accountants in Frankrijk kunnen vanaf vandaag de bedrijfsvoering ondersteunen met Exact Online. Voor Exact is de commerciële introductie in Frankrijk de volgende stap in het realiseren van zijn ambitie om een wereldwijde top-3 speler te worden met business software in de cloud voor het mkb. Frankrijk is het zesde land waar Exact Online beschikbaar is. Met de oplossing worden wereldwijd ruim 200.000 bedrijven ondersteund.

Frankrijk herbergt drie miljoen kleine en middelgrote ondernemingen, waaronder veel bedrijven die de financiële armslag missen om vooraf hoge investeringen in automatisering door te voeren. Met Exact Online krijgen die organisaties de beschikking over business software in de cloud die specifiek voor hen is ontwikkeld. Hierdoor ontstaan er op automatiseringsgebied mogelijkheden die tot voor kort alleen bereikbaar waren voor kapitaalkrachtige organisaties.

Samenwerking met SmallBusinessAct
Accountancyfirma Small Business Act (SBA) is partner van Exact en een van de eerste Exact Online-gebruikers in Frankrijk. SBA richt zich specifiek op die kleinere organisaties en adviseert niet alleen rond de financiële kant van de business, maar werpt zich als eerste in Frankrijk op als business coach voor het mkb. Met Exact Online beschikt SBA over een oplossing die hen in staat stelt om die rol te pakken omdat er bedrijfsbreed inzicht is dankzij de sectorspecifieke processen die worden ondersteund met de oplossing.

Erik van der Meijden, CEO Exact:

“Als je kijkt naar het huidige speelveld in Frankrijk zijn we de eerste die echte business software in de cloud voor het mkb biedt. Dat is ook precies de reden dat SBA met Exact Online in staat is om de rol van bedrijfsadviseur op zich te nemen. Exact en SBA zijn beiden voorlopers in de Franse markt. Het potentieel is geweldig en ik ben ervan overtuigd dat we gezamenlijk een bijdrage kunnen leveren aan het groeipotentieel van lokaal en internationaal opererende ondernemers.”

Bron: Exact