De komende periode maken we ons op voor Exact Online introducties in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Duitsland én Frankrijk. Daarmee spelen we in op de steeds verdergaande globalisering. Een trend die voor veel ondernemers speelt. Dit betekent dat u uw internationale ambities waar kunt maken met uw eigen vertrouwde Exact Online.

De wereld wordt ‘kleiner en kleiner’. Dat alles dankzij onder meer beter en sneller vervoer, internet en telefoons. Deze middelen zijn beter beschikbaar en worden steeds goedkoper.

Een praktijkvoorbeeld? Denk eraan hoe makkelijk het nu is om wereldwijd samen te werken of productiecijfers te volgen vanaf de andere kant van de wereld.

Nieuwe kansen, nieuwe uitdagingen. Steeds meer mkb’ers steken de grens over in de zoektocht naar groei. Dat varieert van het openen vestigingen in een ander land of het aangaan van partnerships.

Deze internationale expansie heeft grote invloed op de bedrijfsprocessen van deze ondernemers. Denk aan internationaal inkopen, sales, logistiek, CRM en de financiële administratie.

Bij groei en het uitbreiden van het werknemersbestand is het essentieel dat processen en informatiestromen van de vestigingen op elkaar afgestemd zijn.

Exact speelt in op deze trend. We gaan in de komende jaren groeien over de grenzen van de Benelux. Op korte termijn starten we in het Verenigd Koninkrijk. Daarna volgen de oversteek naar de andere kant van de Atlantische Oceaan en vervolgens Duitsland en Frankrijk.

Ideaal voor internationale bedrijven. Met de introductie van Exact Online in meerdere landen kunnen wij ook klanten die internationaal werken ondersteunen.

Er wordt hard gewerkt om de lokale wetgeving van deze landen te implementeren in Exact Online, bijvoorbeeld op het gebied van de btw-aangifte, bankformaten, betaalcheques en natuurlijk ook valuta.

Doe mee met de controlled release. Wilt u op binnenkort al profiteren van de mogelijkheden vanExact Online in Engeland of de Verenigde Staten? Meld u dan aan voor de controlled release. U werkt dan in 2013 gratis met Exact Online en ontvangt ondersteuning bij het opzetten van uw administratie.We komen ook graag in contact met Exact Online-klanten die een administratie voeren of gaan voeren in Duitsland. Wilt u in de loop van dit jaar ook deelnemen aan de controlled release? Meld u dan aan!

Ook gebruikmaken van deze buitenkans? Stuur dan een e-mail naar info@exactonline.nl o.v.v.Exact Online CR Internationaal of bel ons direct op 015 – 711 51 00 (optie 2).

 

Bron: Exact.nl