Exact heeft een wereldwijde samenwerkingsovereenkomst gesloten met Preactor, leverancier van geavanceerde planningssoftware. Dit maakt het voor klanten eenvoudiger om zaken te doen met de twee softwarebedrijven.
Door Preactor te koppelen met de bedrijfssoftware Exact Globe Next ontstaat een geïntegreerde productieoplossing met geavanceerde planningsmogelijkheden. Hierdoor kunnen klanten bij het plannen van de productie rekening gehouden met eindige capaciteit van machines en beschikbaarheid van personeel, tools of materialen. Productiekosten zijn op die manier te verlagen, levertijden worden korter en de dienstverlening verbetert.

Jarno van Hurne, directeur productmarketing Exact over de samenwerking: “Exact en Preactor ondersteunen al jaren diverse klanten over de gehele wereld. Door het officieel vastleggen van die samenwerking bieden we klanten een sterke basis voor de gecombineerde inzet van bedrijfssoftware van Exact en de geavanceerde planningsoplossingen van Preactor.”

De overeenkomst is mede tot stand gekomen dankzij Evologics, de Nederlandse business development partner van Preactor. Arjo Oldenbeuving, sales manager en adjunct directeur Evologics hierover: “De combinatie van Exact en Preactor producten helpt productiebedrijven in alle mogelijke sectoren om de operationele betrouwbaarheid en daarmee ook de resultaten te optimaliseren. We zijn erg blij dat de samenwerking tussen beide partijen nu formeel is vastgelegd.”

Valérie Goulevitch, hoofd global marketing en communicatie Preactor voegt toe: “Preactor en Exact hebben een vergelijkbare visie en aanpak. De bedrijfscultuur is gericht op innovatie en klantsucces. We zien deze samenwerking als een strategische, langdurende relatie.”

Bron: Exact Software