ETTU heeft haar portofolio van workflow oplossingen in SharePoint uitgebreid met K2 door een strategische partnership te ondertekenen. K2 is een toonaangevende leverancier van een business applicatie platform dat organisaties in staat stelt eenvoudige en complexe toepassingen en workflows te ontwikkelen.

K2 BPMSK2 wordt ingezet om complexe werkprocessen te digitaliseren en te automatiseren binnen SharePoint, zowel voor lokale installaties van SharePoint als in de cloud en hybride omgevingen. Met de gebruiksvriendelijke interface is het mogelijk om zelf workflows te configureren, zonder zelf programeercode te schrijven. ETTU leverde al dienstverlening op het gebied SharePoint workflows en met de toevoeging van de producten van K2 is ETTU in staat organisaties beter te ondersteunen met workflows op elk niveau van complexiteit.

Vincent Heijckmann, directeur van ETTU:

Wij merken dat onze klanten steeds digitaler werken en processen willen automatiseren. Met de toevoeging van K2 als workflow oplossing in onze SharePoint-projecten bieden wij onze klanten een innovatieve en bewezen toepassing. De eerste projecten met K2 zijn reeds gestart en laten erg mooie resultaten zien.”

Dennis Parker, Sales Vice President EMEA van K2, vult aan:

Wij zien partnerships als de toekomst voor K2 en we zijn dan ook erg blij met deze strategische samenwerking waarmee ETTU haar klanten kan voorzien van innovatieve workflow, forms en datamanagement oplossingenWij kijken uit naar de successen van ETTU bij haar klanten, ondersteunt door de K2-gecertificeerde consultants van ETTU.

Als onderdeel van de partnership heeft ETTU samengewerkt met K2 om haar consultants te certificeren en organisaties te ondersteunen bij de implementatie en inrichting van K2.

Bron: ETTU