Unieke Purchase to Pay beleving in 180 minuten met Esize

Weesp, 21 maart 2013 – Een geïntegreerd Purchase to Pay-proces is onontbeerlijk voor nauwkeurig inzicht in het uitgavenpatroon van organisaties. Maar wat is er nodig om professionalisering van inkoop- en crediteurenprocessen met succes door te voeren? Dit klinkt wellicht als een complexe vraag. Hoe eenvoudig het antwoord eigenlijk is, hoort èn ziet u in een tijdsbestek van 180 minuten tijdens het live event ‘Purchase to Pay in 180 minutes’. De sessie vindt plaats op dinsdagochtend 9 april a.s. in Utrecht. De organisatie is in handen van Esize, leverancier van cloud spend management-oplossingen. Het thema sluit aan op de dagelijkse praktijk van inkoop- en financiële managers.

Inkoopuitgaven transparant
Steeds meer organisaties ontdekken de voordelen van geautomatiseerde factuurverwerking. Maar hoe nauwkeurig hebben zij inzicht in actuele bedrijfsuitgaven? En hebben zij hier echt 100% controle over? Een geïntegreerd Purchase to Pay-proces is onontbeerlijk voor goed inzicht in het uitgavenpatroon van een organisatie. Maar wat is er nodig om professionalisering van inkoop- en crediteurenprocessen met succes door te voeren? Op deze en andere vragen geeft Esize antwoord tijdens het live event ‘Purchase to Pay in 180 minutes’ op 9 april a.s. in Media Plaza, Utrecht. Als gastspreker zal zorgverzekeraar Menzis deze ochtend vertellen over hun praktijkervaringen bij de optimalisatie van het Purchase to Pay-proces in hun organisatie. Daarnaast kunnen bezoekers een uitgebreide interactieve demo van Esize Purchase to Pay-technologie verwachten.Kostenbeheersing 
Het live event is de eerste in een reeks beknopte en informatieve sessies die Esize organiseert onder de naam ‘..in 180 minutes’. Elke editie belicht in een tijdsbestek van 180 minuten een onderwerp dat aansluit op de dagelijkse praktijk van inkoop- en financiële managers. De rode draad is telkens het thema kostenbeheersing, oftewel spend management. ‘’Esize heeft jarenlange expertise opgebouwd als het gaat om vraagstukken rond spend management, het vakgebied waar de disciplines Inkoop en Financiën elkaar raken”, vertelt Paul van Rietschoten, Commercieel Directeur Esize. “Door deze kennis te bundelen met innovatieve technologie bieden wij bedrijven en instellingen een unieke en hoogwaardige propositie om het uitgavenproces te digitaliseren en te automatiseren. Zo helpen wij bedrijven om controle en overzicht te krijgen over inkoop- en facturatieprocessen, waterdicht en direct gekoppeld aan de financiële administratie. En brengen wij organisaties een stap verder in het realiseren van efficiëntere processen en hogere kostenreductie”.

Informatie en aanmelden
Belangstellenden kunnen meer informatie over het programma en registratie vinden opwww.esize.nl. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.