Centric heeft bij revisiebedrijf ERA Benelux NV het ERP-systeem Microsoft Dynamics AX geïmplementeerd.

De onderneming is sinds 1 januari 2013 live met het ERP, dat op verzoek van ERA  is uitgebreid met de branchespecifieke functionaliteit van TradeWorld.

Microsoft Dynamics AX is een schaalbare, flexibele en internationaal georiënteerde ERP-oplossing. Met TradeWorld biedt Centric een standaardbranchemodel, waardoor het systeem snel en nauwkeurig geïmplementeerd kan worden. Ook ontwikkelt en implementeert Centric onder die naam verschillende branchespecifieke modules en functionaliteit ter ondersteuning van de bedrijfsprocessen van haar klanten.

ERA Benelux beschikt nu niet alleen over de standaard ERP-functionaliteit van Microsoft Dynamics AX, maar is ook verzekerd van onder andere een geïntegreerde financiële administratie, een correcte verwerking van retouren, statiegeld en locatiebeheer én een koppeling met Teccom, de bestelmodule onderdelencatalogus Tecdoc, en TNT.

Het bedrijf uit Gullegem (België) kiest voor IT-partner Centric vanwege haar kennis van de groothandels- en autobranche en de snelle implementatietechniek op basis van standaardtemplates.

 

Bron: Centric.eu