EMIS HR SuiteOp 25 juli heeft Pantheon een akkoord bereikt met Unit4 inzake de overname van Emis. Onderstaand geven wij een korte weergave van de mogelijkheden van Emis. In de komende weken zal onze site uitgebreid worden met referentieverhalen en met een uitgebreide beschrijving van Emis.

EMIS HR Suite

Met EMIS verwerkt u snel en correct de personeels- en salarisadministratie. U kiest zelf: verwerking in-huis of via saas (software as a service). EMIS is compleet, gebruiksvriendelijk en integreert foutloos met HRM-software, met office-applicaties en met externe instanties zoals de belastingdienst via SecureTransfer.

EMIS voldoet steeds aan de laatste regelgeving. EMIS is eenvoudig en eenduidig te parametreren, zodat bijzondere regels en afspraken foutloos te verwerken zijn.

EMIS is gekend omwille van het loggen van alle mutaties en biedt duidelijke audittrails. Uw personeels- en salarisadministratie is met EMIS in goede en betrouwbare handen.

EMIS verzamelt heel efficiënt en effectief de data voor uw management rapportering en koppelt foutloos met financiële systemen en/of datawarehouse voor kostenopvolging en uiteraard voor de journalisering.

EMIS brengt gedegen personeelsadministratie en zeer uitgebreide mogelijkheden voor correcte salarisverwerking samen in een open systeem. Pantheon heeft EMIS daarom in haar set van strategische oplossingen opgenomen en borgt de toekomst door doeltreffende functionele en technische investeringen, in nauw overleg met de EMIS gebruikersvereniging.

Bron: Pantheon