update CRM oplossing met geïntegreerde QlikView Business Intelligence technologie

 

update software, de toonaangevende Europese aanbieder van premium CRM oplossingen , met haar hoofdkantoor in Wenen, maakt de lancering van een nieuw analytisch onderdeel voor haar bestaande CRM oplossingen bekend: update CRMintelligence powered by QlikView. update software en QlikTech, de aanbieder van QlikView, zijn in de zomer van 2012 een strategisch partnership aangegaan. update CRMintelligence integreert de oorspronkelijke Business Intelligence functionaliteit van het QlikView platform met de branche specifieke CRM oplossingen van update. Als gevolg hiervan kunnen gebruikers bedrijfsgegevens direct in de CRM oplossing analyseren. Deze functionaliteit is beschikbaar voor zowel het SaaS als het in-house aanbiedingsmodel. Veilige toegang tot gevoelige klantgegevens is te bewerken met behulp van single sign-on en tijd gelimiteerde sessie tickets. update CRMpad, de mobiele CRM oplossing voor de iPad, biedt de mogelijkheid ook onderweg over de analyses te beschikken. 

Voor meer informatie kunt u terecht op www.update.com/intelligence

Het QlikView platform biedt grafische opties die het voor gebruikers eenvoudig maakt om meerdere attributen te selecteren en op basis daarvan analyses uit te voeren. update CRMintelligence powered by QlikView integreert kerngetallen uit het CRM systeem met vrij configureerbare analyse mogelijkheden om snel analyse resultaten te genereren. Onderwerp specifieke en branche georiënteerde dashboards geven gebruikers een duidelijk overzicht van de gegevens. Afgestemd op de verschillende behoeften van marketing, verkoop en service, kunnen kengetallen worden geanalyseerd vanuit het perspectief van elke afdeling.

 

 

Net als de update CRM oplossing, richt update CRMintelligence powered by QlikView zich op de specifieke behoeften van de industrie , de financiële dienstverlening , de Consumer Goods en de Life Sciences sector . Zo zijn bijvoorbeeld klantbezoeken van essentieel belang voor de farmaceutische industrie: met behulp van gerichte verkoopanalyses, kunnen verkopers per regio of per product de verkoopprestaties meten en deze informatie gebruiken om gerichte maatregelen te nemen om de verkoop aan te sturen. Financiële dienstverleners leggen meer nadruk op het in een vroeg stadium identificeren van de behoeften van klanten, snel en eenvoudig op de hoogte blijven van de laatste trends en hiermee dus een optimaal advies aan hun klanten te kunnen geven. Bedrijven in de industrie kunnen profiteren van het analyseren van hun marktomgeving en evalueren van verkoopkansen, alsmede het in de gaten houden van de klanttevredenheid om snel en servicegericht naar de klanten te reageren. Organisaties in de Consumer Goods industrie kunnen CRM gegevens analyseren om de prestaties van hun verkoop en marketing campagnes in real time te volgen en aan de hand daarvan te optimaliseren.

Over update software AG

update software AG ( www.update.com ) is in 1988 in Wenen opgericht. Met meer dan 170.000 gebruikers bij ruim 1.500 bedrijven en organisaties is update de toonaangevende Europese fabrikant van hoogwaardige CRM systemen. update heeft vestigingen in Duitsland, Zwitserland, Nederland, Frankrijk, Hongarije, de Tsjechische Republiek en in Polen. update software AG is genoteerd aan de Duitse beurs in Frankfurt aan de Main.

Tot de klanten van update behoren onder andere ALK Abelló, Bawag P.S.K., Boehringer Ingelheim, Daiichi Sankyo, Danfoss, Demag Cranes, Hansgrohe, Kärcher, LBS Nord, MagnaSteyr, Paul Hartmann, Raiffeisen Switzerland, ratiopharm, Reis Robotics, Saint Gobain, Sandoz, UnicreditBank Hungary, Hamburger Sparkasse en 130 andere Duitse spaarbanken. update werkt samen met strategische partners als Atos, Hewlett-Packard, Sensix, en Steria Mummert Consulting en met hosting-partner IBM.