Easy SystemsDe FD Gazellen Awards zijn prijzen die de Het Financieele Dagblad uitreikt voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Met een groei van 51% over de afgelopen 3 jaar voldoet Easy Systems ruimschoots aan de criteria om mee te doen aan de FD Gazellen Awards 2014.

Het is dit jaar de elfde keer dat Het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards uitreikt. Alle bedrijven die over de boekjaren 2011, 2012 en 2013 een omzetgroei van ten minste 20% kunnen laten zien, komen in aanmerking.

Easy Systems laat al jaren een gestage groei zien. In een onafhankelijk onderzoek van Strategy Partners in 2011 was Easy Systems met afstand de grootste groeier. Ook in de jaren daarna blijft Easy Systems flink doorgroeien, wat de reden is om nu mee te doen aan de FD Gazellen Awards van 2014.

 Om mee te doen moet je als onderneming een omzetgroei van ten minste 20% laten zien over de afgelopen 3 jaar. De omzet van Easy Systems is over de afgelopen 3 jaar met maar liefst 51% gegroeid. Hiermee wordt dus ruim voldaan aan het gestelde criterium. Deze continue groei is volgens Erik van Doorn (directeur Easy Systems) te danken aan de focus op gebruiksvriendelijkheid en het kunnen inspelen op de vraag uit de markt. Daarnaast blijft het aantal referenties dat tevreden is over de oplossing een doorslaggevende rol spelen, want “Succes maakt succes”,

aldus Erik van Doorn.

 

Easy Systems, opgericht in 2006, ontwikkelt software oplossingen voor het digitaal verwerken, bewaken, sturen en archiveren van financieel en document gedreven processen. De focus ligt daarbij op het budget tot betalingsproces voor het midden- en kleinbedrijf. Inmiddels maken meer dan 110 klanten gebruik van de oplossingen van Easy Systems waaronder; Broekhuis Holding, Koninklijk Theater Carré, Flamco, Primagaz en Rijk Zwaan.

 

Bron: Easy Systems