Dynamic SoftwareDynamics Software kondigde vandaag de aanvang van de viering van haar 10-jarig bestaan aan tijdens de Microsoft Convergence 2015. Vanuit haar oorsprong als Independent Software Vendor in 2005, heeft Dynamics Software haar organizatie doorontwikkeld tot leverancier van industry- en vertical solutions (IP) en Premier Consulting- en Support services.

Als speciale gast heeft Victor Morales, Vice-President Microsoft Dynamics Partner Sales & Programs het startsein gegeven voor de festiviteiten. Het feest werd bijgewoond door diverse andere Microsoft Dynamics leiders en hooggeëerde gasten, strategische partners en een groot aantal van het Convergence Event bezoekers.

Victor Morales, Vice-President Microsoft Dynamcis Partner Sales & Programs.

“Ik voel me vereerd om de festiviteiten rond het 10-jarig bestaan van Dynamics Software af te trappen. Dynamics Software wordt door Microsoft herkent als een partner met hoge prestaties, die voortdurent blijft groeien en successen behaalt door een hoge toegevoegde waarde aan haar klanten te leveren. Wij waarderen Dynamics Software voor haar prestaties, haar uitzonderlijke toewijding en expersite en haar betrouwbare focus en support voor Microsoft Dynamics oplossingen dit afgelopen decenium.”

Dynamics Software levert Business Solutions die zich focussen op industrieën en verticals en die zich baseren op Microsoft Dynamics® AX en Microsoft Dynamics® CRM, evenals oplossingen die gebruikmaken van Office 365, SharePoint en Azure. Daarbij levert Dynamics Software Premier Services via domeinexperts met de nadruk op consulting services zoals Business & Technology Servies, Project Services en Support Services.

Dynamics Software werkt vanaf de oprichting altijd nauw samen met Microsoft en haar partners in alle fases van de project- en klant lifecycle met het ontwikkelen en implementeren van duurzame oplossingen die resultaten leveren voor haar klanten.

In 2014 is Dynamics Software wederom toegelaten tot de exclusieve Microsoft Dynamics President’s Club. Deze prestatie is een direct resultaat van de uitmuntende toewijding aan klanttevredenheid en de levering van innovatieve Business Solutions.

Dynamics Software is onderdeel van HSO Group, een toonaangevende integrator en leverancier van innovatieve Enterprise Solutions en winnaar van de 2014 Microsoft Dynamics ERP Partner of the Year Award.

vertelt Peter ten Maaten, CEO van Dynamics Software en HSO Group:

“Ik ben trots om de 10e verjaardag van Dynamics Software te mogen vieren. Sinds de oprichting in 2005 heeft Dynamics Software hard gewerkt om haar visie om krachtige standaard software-oplossingen te leveren aan honderden klanten wereldwijd en daarmee hun business te versterken, werkelijkheid te laten worden. Dynamics Software heeft zich het afgelopen decenium ontwikkeld tot leverancier van volledige Industry- en Vertical oplossingen met de ondersteuning van Premier Services. Dynamics Software werkt nauw samen met de klant om hun wensen in te vullen. Dit 10e jubileum is werkelijk een mijlpaal die we met trots mogen vieren!”

Eric Veldkamp toe, Partner en Directeur Sales & Marketing van Dynamics Software, voegt hier aan toe:

“Dit is een heel speciaal moment, het vieren van onze 10 jarig bestaan. Wat een ongelofelijke reis zijn deze laatste tien jaar geweest! We hebben wereldwijd en in diverse industrieën, culturen en organizaties onze klanten versterkt met oplossingen die hen voortdurend helpen om hun doelen te bereiken. We hebben blijvende, sterke relaties opgebouwd met Microsoft en onze strategische partners in meer dan 33 landen wereldwijd en kijken ernaar uit nog vele jubilea te mogen vieren in de komende jaren!”

Dynamics Software Solutions omvatten:

  • Dynamics Service – Verander uw service organizatie van kostenpost tot winstgevendheid.
  • Dynamics Maintenance – Verhoog de algehele effectiviteit van uw machines door geoptimaliseerde runtime en bezettingsgraad.
  • Dynamics Software Rental – Maximalizeer gebruik, bezettingsgraad en traceerbaarheid van uw verhuuractiva en geef verhuuropbrengsten een impuls met extra services.
  • Dynamics Fashion – Business versterkende oplossing voor de retail fashion industrie.
  • Dynamics CRM Productivity – Versla de verkoopcijfers van uw concurenten op alle gebieden.
  • Dynamics ERP Productivity – Toegevoegde waarde voor uw ERP implementatie.
  • En Premier Services – Advies, consulting en ondersteuning voor alle fasen in de levenscyclus van uw oplossing.

Bron: Dynamics Software