EINDHOVEN / DUIVEN, 15 mei 2013 – DRU VERWARMING BV gevestigd te Duiven, is een toonaangevende organisatie, gespecialiseerd in ontwikkeling, productie en marketing van gashaarden, houtkachels en andere verwarmingsproducten. DRU heeft eigen verkoopvestigingen in Nederland, Engeland en België en importeurs in alle Europese landen. Hoewel DRU meer dan 250 jaar geleden werd opgericht, is het bedrijf nog steeds jong en dynamisch. Dit uit zich in de informele organisatie, een continu vernieuwend productaanbod en de vele innovaties die worden ontwikkeld.

Vanaf de allereerste contacten zaten de mensen van Glovia International en het management van DRU Verwarming op dezelfde golflengte. “Het logistieke concept dat aan de basis van glovia G2 ligt en met name de geïntegreerde Factory Planning module sloten prima aan bij onze behoeften. Met de invoering van glovia G2 wordt het werken voor ons gemakkelijker en efficiënter. Verder biedt glovia G2 ons betere mogelijkheden om analyses te maken”, aldus René ter Horst, Financieel Directeur en mede-eigenaar van DRU Verwarming.

Niet alleen op productvlak maar ook door de personen aan beide kanten van het project werd er eenzelfde taal gesproken. Iedereen die ooit bij een ERP-implementatie betrokken was, weet hoe belangrijk dit is voor het slagen van een project. “De professionele aanpak van Glovia International en de positieve
referentiebezoeken bij twee Glovia klanten hebben ons overtuigd in de juiste keuze”, vertelt René ter Horst.

Met deze kennis in het achterhoofd, ondertekende DRU Verwarming een contract voor de bedrijfsbrede rollout van glovia G2. De implementatie van glovia G2 is inmiddels gestart met een geplande go-live datum van januari 2014. Een zestigtal personen zal dagelijks gebruik gaan maken van glovia G2.

Bron: persbericht Glovia EMEA