LogicVision“Een verbeterd inzicht in de planning, een helicopterview van alle lopende orders in de supply chain en het magazijnbeheer zijn de speerpunten bij de implementatie van een nieuw ERP-systeem voor Doesburg Components. Dat bleek toen we het eerste gesprek in juni 2013 hadden met elkaar. “ vertelt Accountmanager, José van Anrooij opgetogen als de handtekening wordt gezet onder het contract waarin staat dat Doesburg Components in zee gaat het Logic Vision. “En dat zijn nu net de elementen die onze Logic Vision Suite in combinatie met het grafisch planbord & Microsoft Dynamics NAV zo sterk maakt.”

Tijdens de blauwdruk face is een fit-gap analyse uitgevoerd en is er gekeken naar de “must haves” voor de komende 5 jaar. Na een uitgebreide analyse waarbij alle processen in kaart zijn gebracht waren het de gebruiksvriendelijkheid van Microsoft Dynamics NAV en de praktijkkennis van de consultant die doorslaggevend waren om met Logic Vision in zee te gaan. De modules in de Logic Vision Suite sluiten perfect aan bij de ondersteuning van de (productie)processen van Doesburg Components.

Doesburg Components bereikte de randen van het huidige ERP-systeem Exact Globe en zocht een software-oplossing die flexibel in te richten is en voorbereid op (internationale) groei.

“Met Microsoft Dynamics NAV zullen processen transparant worden en zullen we beter in staat zijn om adequate te reageren op de marktfluctuaties bij onze klanten.” Aldus Rob Paulissen, Managing Director Doesburg Components.

De oplossing van Logic Vision zal ingericht worden voor twee bedrijven van de Gietburg Groep namelijk, Doesburg Components en Gietburg.

Bron: LogicVision