De Koninklijke Brill, één van de oudste uitgeverijen in Nederland, heeft in Docspro de partner gevondenBrill_books2_portrait om de verwerking van de inkoopfacturen van binnenkomst tot aan de archivering te optimaliseren. Met een geautomatiseerde scan- en workflow oplossing van Docspro, die naadloos is gekoppeld aan hun financiële systeem van Unit4 Financials, heeft Brill nu de efficiëntie en flexibiliteit die het nodig heeft.

“Wat bij ons voorop stond bij het kiezen van een factuurverwerkingsoplossing, was het verbeteren van de serviceverlening naar onze eigen medewerkers. Bovendien moest het een oplossing zijn waarmee een koppeling gemaakt kon worden met ons financiële systeem van Unit4 financials. Dat was één van de redenen waarom we voor Docspro hebben gekozen. Zij konden een oplossing bieden op maat, zonder dat er maatwerk bij kwam kijken,”

aldus Itse Wiarda, controller bij Brill.

Na de ingebruikname van de oplossing zijn ze meteen gestopt met het fysieke archief; er wordt niets meer afgedrukt.

“Het fysieke archief maakte het proces stroperig. Daarnaast wordt nu overal automatisch een back up van gemaakt, wat deel uitmaakt van het recoverysysteem. Dit draagt bij aan de continuïteit, wat voor ons als beursgenoteerd bedrijf essentieel is. Met deze oplossing van Docspro hebben we echt een flinke stap vooruit gemaakt en kunnen we flexibel inspringen op veranderingen, ook in de toekomst.”

Bron: Docspro