Onlangs heeft DDi Document Software haar Digitale Postkamer geïntegreerd met het assurantiepakket ANVA. Dit maakt de software uitermate geschikt voor de gebruikers van ANVA, waardoor de zogenaamde ANVA-kantoren het gehele verwerkingsproces voor inkomende en uitgaande post digitaal kunnen afhandelen. De werking van De Digitale Postkamer voor de assurantiebranche staat omschreven in een nieuwe Solution Paper. 

Assurantiekantoren hebben dagelijks te maken met veel en uiteenlopende post. Zowel binnenkomende als uitgaande post, die medewerkers heel veel tijd kan kosten. De Digitale Postkamer gekoppeld aan het ANVA-systeem kan een grote stap zijn in het terugdringen van deze handmatige administratieve handelingen. Bovendien is het verwerkingsproces hiermee geheel transparant.

Post In 

Na het digitaliseren van de inkomende, traditionele post zorgt de herkenningssoftware in het concept van de Digitale Postkamer dat de inhoud van alle (ook reeds digitale) documenten, wordt ‘gelezen’ en automatisch wordt gekoppeld met de gegevens in het ANVA-systeem. De ingekomen stukken kunnen daarna meteen worden gekoppeld aan een specifiek proces en de bij het proces horende gebruikers. De documenten worden zo nodig direct toegevoegd aan de ANVA-werklijst van de betreffende medewerker. De DDi software slaat het document bovendien op in het betreffende dossier in ANVA.

Post Uit 

DDi Document Software biedt, als onderdeel van de Digitale Postkamer een geavanceerd systeem voor uitgaande documenten. Dit maakt het eenvoudig om documenten consequent en automatisch in de juiste huisstijl op te maken en aan de klant te sturen. De verschillende lay-outs zijn digitaal beschikbaar en centraal opgeslagen. Door de koppeling met ANVA worden de gecreëerde documenten opgeslagen in het ANVA-dossier zoals verstuurd naar de klant. Daarnaast kan door het gebruik van QR-codes benodigde klantinformatie in het systeem worden opgeslagen waardoor ook retourdocumenten geautomatiseerd verwerkt kunnen worden.

Lees meer over de werking van de Digitale Postkamer voor ANVA-kantoren in de Solution Paper.

Over ANVA 

ANVA ontstond in 1975 als maatschappijonafhankelijk automatiseringsproject van de NVA (nu Adfiz). Met nieuwe, innovatieve producten en diensten op het gebied van standaardisatie, digitalisering en ketenintegratie bewijzen ze al meer dan 35 jaar een betrouwbare en solide partner te zijn. We kennen de verzekeringsbranche en weten wat er speelt en wat de behoeften zijn. Daardoor sluit de software aan op de behoeften van onze klanten, alle soorten en maten assurantiekantoren.

Over DDi Document Software

DDi is een specialist op het gebied van Document Software. Met onze oplossingen helpen we organisaties “van Papier naar Digitaal”. Als puur Nederlands softwarehuis hebben wij veel kennis en ervaring op het gebied van het elektronisch vastleggen en be- en verwerkbaar maken van informatiestromen. Onze focus ligt hierbij op de creatie en/of realisatie van elektronisch archief, elektronisch dossier, automatische formulierverwerking, factuurautomatisering en purchase-to-pay.

 

Bron: DDi Software