VivadiHet Diakonessenhuis kiest voor de ERP-oplossing Vidaví! Het Diakonessenhuis te Utrecht heeft Vidaví, op de HRM module na, volledig afgenomen. Flip Cornelisse, directeur Facilitair Bedrijf Diakonessenhuis, is betrokken geweest bij het selectietraject en geeft aan dat de VCD IT Groep als beste partij naar voren is gekomen, mede vanwege de zorgspecifieke functionaliteiten van Vidaví.

Diakonessenhuis en VCD tekenden het contract voor de levering en implementatie van de ERP-oplossing Vidaví. De HRM module wordt vooralsnog niet geïmplementeerd. Een grondig en zeer zorgvuldig selectietraject heeft aangetoond dat VCD Healthcare als beste partij naar voren is gekomen. Enerzijds door de uitgebreide zorgspecifieke functionaliteiten van Vidaví en anderzijds door de best-practise aanpak van VCD Healthcare. Een groot voordeel daarbij is dat Vidaví een standaard applicatie betreft en het dus geen maatwerktraject wordt waardoor de risico’s beperkt worden, aldus Flip Cornelisse, directeur Facilitair Bedrijf Diakonessenhuis.

Bart Mulder, Manager VCD Healthcare, vult aan:

“Onze ERP-oplossing Vidaví is een stabiele standaard applicatie. Dit pakket biedt vele functionaliteiten welke bijdragen aan een efficiëntere bedrijfsvoering en kostenbesparingen. Het Diakonessenhuis is inmiddels de elfde relatie waarbij Vidaví geïmplementeerd gaat worden. Ook het Ikazia Ziekenhuis, Streekziekenhuis Koningin Beatrix (SKB), Diaconessenhuis Leiden en andere partijen werken naar tevredenheid met Vidaví.

Bron: VCD Healthcare