ObjectiveDe Clercq Solutions wordt Objective

Na 18 jaar expertise op vlak van operationele optimalisatie van productie- en logistieke omgevingen d.m.v. de Objective software suite verandert De Clercq Solutions haar naam. De Clercq Solutions heet vanaf heden Objective. Hiermee worden productnaam én bedrijfsnaam één wat perfect te kaderen valt binnen de groeistrategie van het bedrijf. Deze naamswijziging – en het hieraan gekoppelde nieuwe logo – is een volgende stap in de groei en internationalisering van ons bedrijf. Objective telt nu 53 werknemers die begaan zijn om Objective te laten meegroeien met de behoeften van onze klanten. Hierdoor kunnen we de kwaliteit van onze oplossingen en dienstverlening blijven garanderen en blijven we de nummer één betrouwbare implementatiepartner voor Supply Chain Execution Software.

Nieuwe groepsstructuur

Er is eveneens een nieuwe groepsstructuur tot stand gekomen om de uitdagingen en kansen op de internationale markt optimaal te kunnen benutten. Dit laat ons toe om Objective via derden (partners en klanten) te implementeren en te distribueren. In dit kader plannen we eveneens de oprichting van onze eerste buitenlandse vestiging in Nederland rond september 2014.

Vernieuwde website

Tot slot kunnen we nog meedelen dat ook onze website een grondige restyling zal ondergaan om met behulp van nieuwe referenties, klantencases, white papers en nieuwsbrieven op een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke manier onze doelgroep te informeren. Voor meer informatie kunt u terecht op de website Objective of IT-Matchmaker