DESK Content MarketingDesk content marketing, het eerste Nederlandse software bedrijf dat een Content Marketing software platform heeft ontwikkeld, kondigt aan dat De Jong Intra Vakanties, een van de grotere Nederlandse reisorganisaties, succesvol DESK heeft geïmplementeerd.

In DESK worden de product informatie en alle media bestanden beheerd. Vanuit DESK wordt gepubliceerd naar de websites en worden tientallen brochures en andere print producten geheel in eigen huis geproduceerd. De IT afdeling van de Jong Intra Vakanties heeft de op SiteCore gebaseerde websites op DESK aangesloten.

De Jong Intra Vakanties heeft voor DESK gekozen vanwege:

  • het hoge gebruikersgemak;
  • de krachtige Product Informatie Management (PIM) mogelijkheden;
  • de goede en geïntegreerde Media Asset Management (MAM) module met de vele mogelijkheden voor web maar ook voornamelijk print;
  • dat de SiteCore structuur 1 op 1 kon worden ingericht in DESK met een perfecte aansluiting;
  • dat integratie mogelijkheden uit te voeren zijn door de eigen IT afdeling;
  • de nieuwe mogelijkheden rondom persoonlijke communicatie.

Coby van Dongen, Commercieel directeur de Jong Intra Vakanties

“Met DESK hebben wij duidelijk een hele stap voorwaarts gezet. Het proces om te komen tot communicatie middelen verloopt uiterst soepel. Daarmee is de basis gelegd voor het verder optimaliseren van de communicatie met onze klant. Waarmee wij duidelijk een voordeel zullen behalen”, aldus Coby van Dongen, commercieel directeur de Jong Intra Vakanties.

Wim van der Linden, Directeur Desk content marketing

“De Jong Intra Vakanties heeft met de implementatie van DESK de basis gelegd voor het optimaliseren en uitbouwen van haar communicatie in alle beschikbare kanalen. Met de mogelijkheden van DESK kan de Jong Intra Vakanties haar Customer Service en Experience sterk verhogen,”

aldus Wim van der Linden directeur van Desk content marketing.

Bron: DESK