Foto: DDi vernieuwt haar bedrijfspositionering en softwareDDi, het softwarebedrijf uit Hoofddorp, richt zich steeds meer op de automatisch verwerking van alle “schriftelijke” communicatie. Met de introductie van een nieuwe generatie software zet DDi de volgende stap naar het realiseren van de visie en missie. Om deze verder kracht bij te zetten introduceert DDi een herziene boodschap en huisstijl. Dit alles vormgegeven in de nieuwe software en vernieuwde website.

Let’s make magic happen. Let’s make information work for you.

De visie van de Information Automation Engineers van DDi is als volgt: Let’s make magic happen. Let’s make information work for you. Thom Menssink, Directeur van DDi: “Ooit – in 1989 – zag ik bij mijn eerste werkgever een gigantisch scherm, een PC met een klein apparaatje wat ze een muis noemde en een grote machine op tafel (is een scanner, zeiden ze). Ze legden een brief op de glasplaat. Klikten een paar keer met die muis. Ik zag van alles gebeuren en 30 seconden later was de brief automatisch overgetypt. Magisch vond ik dit!” 25 Jaar later zijn veel organisaties al door DDi geholpen bij het automatisch verwerken van hun informatiestromen. En magisch is de software voor veel van hen ook nog steeds.

Capture all formats including paper, PDF, email, XML in one seamless process

In de huidige concurrerende markt wil ieder bedrijf optimaal communiceren met haar klanten. Door de 24/7 internet economie zijn klanten meer eisend geworden. Op alle mogelijke manieren nemen ze o.a. “schriftelijk” contact op met bedrijven. Via e-mail, post, social media, fax, etc. Informatie komt tegenwoordig overal de organisatie binnen. Mailboxen, de cloud, mappen op de server, postbakjes, et cetera. Voordat het bericht kan worden behandeld, is deze al door vele handen gegaan. De organisatie is vaak drukker met het bericht dan met de inhoud. Tot ergernis van de klant. DDi ziet het als hun missie om organisaties te helpen om ieder bericht, ongeacht het medium, inhoudelijk toegankelijk te maken, met een minimum aan inspanningen gestructureerd af te handelen en beveiligd te archiveren.

De vernieuwde website van DDi is te zien op www.ddi.nl.

Bron: DDi