Eerste Nederlandse aanbieder van mobiele CRM-oplossingen ontvangt unieke wereldwijde erkenning als Microsoft-partner 

CWR MobilityCWR Mobility, leider in mobiele CRM-oplossingen, is voor Microsoft Dynamics CRM erkend als Global ISV. Deze strategische samenwerking zorgt ervoor dat gebruikers van Microsoft Dynamics CRM wereldwijd toegang hebben tot het product van CWR Mobility. Daarnaast geeft deze samenwerking CWR Mobility directe toegang tot de kennis en kunde van Microsoft op het gebied van research & development, marketing en business planning.

CWR Mobility ontwikkelt mobiele CRM-oplossingen, gebaseerd op het Microsoft Dynamics CRM Platform. De applicaties stellen organisaties, en mobiele medewerkers zoals verkopers en buitendienstmedewerkers, in staat inzicht te verkrijgen in hun klantrelaties op basis waarvan zij hun dienstverlening en resultaten kunnen verbeteren. De oplossingen van CWR Mobility werken zowel online als offline en draaien op alle populaire mobiele platformen zoals Windows 8, iOS, Android en Blackberry. Verder ondersteunen de producten de toonaangevende MDM platforms voor enterprise security en device management.

Gebruikers van de oplossingen van CWR Mobility zijn altijd en overal in staat hun klantrelaties te beheren op basis van real-time geactualiseerde gegevens. Daarnaast voldoen de verschillende functionaliteiten van de applicaties aan de hoogste veiligheidsstandaarden en worden zaken als documenten en e-mail beveiligd geïntegreerd. Ook kunnen gebruikers hun eigen aanvullingen en functionaliteiten ontwikkelen met behulp van de Software Development Kit (SDK), die deel uitmaakt van het product.

“Microsoft Dynamics CRM is ontworpen om marketeers slimmer te maken, verkopers effectiever en customer care verantwoordelijken te voorzien van de juiste informatie om een uitmuntende klantenservice te bieden”, aldus Kees Hertogh, senior director product marketing, Microsoft Dynamics CRM. “Mobiele mogelijkheden zijn essentieel op al deze terreinen. Door de levering van geavanceerde cross-platform mobiele CRM-oplossingen, geïntegreerd met het Microsoft Dynamics CRM-platform, geeft CWR Mobility onze klanten de mogelijkheid om vrijwel overal en op elk apparaat te beschikken over hun bedrijfskritische informatie.”

Jeroen Venus, CCO van CWR Mobility: “In 2005 begon CWR Mobility in Nederland als eerste met het ontwikkelen van mobiele CRM-oplossingen. Dit was nog voor de tijd dat smartphones en tablets binnen organisaties gemeengoed werden. Deze benoeming door Microsoft is uniek en benadrukt dat CWR Mobility een stabiele en betrouwbare partij is voor zowel partners als klanten. Daarnaast spreekt Microsoft met deze erkenning het vertrouwen uit in een gezonde groei van ons bedrijf en product in de toekomst.”

Sinds de start van CWR Mobility in 2005, is de applicatieontwikkelaar twee keer (2010 – 2011) benoemd tot Worldwide Partner of the Year door Microsoft. Daarnaast ontving CWR Mobility voor haar oplossingen in 2013 de Certificering voor Microsoft Dynamics 2013 (CfMD 2013), een certificering voor het voldoen aan de hoogste implementatie eisen voor Microsoft Dynamics CRM. De recente benoeming tot Global ISV ondersteunt de visie van CWR Mobility om zich nog meer te richten op productontwikkeling, de uitbreiding van het partnernetwerk en het verstevigen van de propositie voor multinationals.

 

Bron: CWR Mobility