grootste sanitair groothandel in VS kiest Stibo Systems voor excellente klantbeleving bij groeiend aantal kanalen

LAREN, 20130314 — Multidomain Master Data Management (MDM) leverancier Stibo Systems, kondigt vandaag aan dat Ferguson Enterprises, Amerika’s grootste leverancier van sanitaire artikelen, Stibo Systems heeft geselecteerd om haar multichannel customer experience te verbeteren. Na een diepgaand vooronderzoek waarbij toonaangevende MDM leveranciers werden vergeleken, kwam Stibo Systems met MDM platform STEP als beste uit de bus om klanten van Ferguson via haar 1300 vestigingen nog beter te gaan bedienen. 

Klant citaat
“Het verbeteren van de klantervaring via alle kanalen heeft de hoogste prioriteit voor Ferguson. We willen dan ook continu up-to-date product informatie kunnen verschaffen, zodat klanten de beste aankoopkeuzes kunnen maken”, zei Dave Keltner, chief financial officer bij Ferguson. “Het MDM platform van Stibo Systems ondersteunt onze lange termijn strategie om excellente klantservice te bieden en de bedrijfswaarde op te waarderen.”

Stibo Systems citaat
“In de multichannel wereld van vandaag zijn bedrijven in toenemende mate gericht op het verbeteren van de koopervaring van klanten”, zegt Andreas Lorenzen, president Stibo Systems. Wij helpen Ferguson hier graag bij, door het mogelijk te maken zeer complete en nauwkeurige product- en service informatie te bieden via meerdere devices.”

###

Over Ferguson
Het 60-jaar oude Ferguson is de grootste groothandel van sanitaire onderdelen, afsluiters en pijp- en buiscomponenten in Amerika. Het bedrijf is tevens een belangrijke leverancier van HVAC/R apparatuur, waterwerken en industriële producten en diensten. Ferguson is opgericht in 1953. Het bedrijf heeft haar hoofdkantoor in Newport News en vertegenwoordigt met ruim 17.500 medewerkers in 1300 locaties een omzet van $8,8 miljard. Ferguson en haar dochterbedrijven leveren aan klanten in alle Amerikaanse staten, Porto Rico, Mexico en de Caribbean. Het bedrijf is onderdeel van Wolseley plc, dat genoteerd is aan de London Stock Exchange (LSE: WOS) en op de Financial Times Stock Exchange (FTSE) 100 index van beursgenoteerde ondernemingen staat.

Over Stibo Systems 
Stibo Systems levert technologie en oplossingen waarmee organisaties in staat gesteld worden hun strategische informatie wereldwijd te beheren via een geïntegreerd proces. De STEP technologie van Stibo Systems is een flexibel, uniform Master Data Management (MDM) platform dat bedrijven voorziet van betrouwbare operationele informatie voor de hele organisatie. Klanten van Stibo Systems zijn onder meer: bol.com, GE, Office Depot, Overtoom, Sears, Siemens, Sony, Target, Thomas Cook Benelux en Thule. Stibo Systems is een dochtermaatschappij van de particuliere Stibo A/S-groep die in 1794 werd opgericht. Het bedrijf heeft vestigingen wereldwijd en het hoofdkantoor is gevestigd in Aarhus, Denemarken. Voor meer informatie: www.stibosystems.com