glovia products_REDInformation Driven ERP ondersteunt “global excellence” strategie

Culobel, een sterke en dynamische internationale toeleverancier aan de technologische sector, heeft op 5 januari GLOVIA G2 in gebruik genomen. De ERP oplossing van Glovia International ondersteunt voortaan het gehele bedrijfsproces bij Culobel, van offerteaanvraag tot facturatie en dienst-na-verkoop.

Culobel streeft er uitdrukkelijk naar om “global excellence” te bieden aan zijn klanten. Dat betekent een permanente zoektocht naar manieren om het prijsniveau competitief te houden op wereldschaal. “Zo hebben we bijvoorbeeld de ‘sourcing’ van alle items die we niet zelf produceren zodanig ingericht dat we die uit zowel China als Centraal/Oost-Europa kunnen halen,” verduidelijkt Anthony Van den Bossche – IT Manager bij Culobel.

“Onze assemblageafdeling laat klanten ook toe om onder hun eigen label kant-en-klare producten te laten assembleren, afwerken en (eind-)verpakken. Om dit complexe proces administratief en logistiek in goede banen te leiden vertrouwen we op GLOVIA G2.”

Nu de implementatie van GLOVIA G2 in het Culobel hoofdkwartier in Hofstade succesvol afgerond is, kan de roll-out naar de productie-eenheid in Frýdlant nad Ostravice (Tsjechië) beginnen.

Bron: Glovia EMEA