CTB xRM heeft recent de webshop www.lacunsolutions.com gelanceerd, een internationaal initiatief met slimme Microsoft SharePoint-oplossingen. Developers,  IT-managers en specialisten, die op zoek zijn naar kant-en-klare SharePoint-oplossingen, kunnen de software via deze webshop 30 dagen gratis proberen en/of aanschaffen. In Nederland verkoopt en implementeert CTB xRM al jaren SharePoint in combinatie met zelfontwikkelde SharePoint-oplossingen. De kennis en ervaring die CTB xRM heeft opgedaan is gebruikt om online componenten aan te kunnen bieden die direct waarde toevoegen aan bestaande SharePoint-omgevingen.

Zoeken naar oplossingen
Microsoft SharePoint is succesvol en het aantal gebruikers groeit wereldwijd dagelijks. Steeds meer organisaties zijn overtuigd van de meerwaarde van SharePoint, implementeren het als strategisch samenwerkingsplatform en zetten het, onder andere, in ten behoeve van ‘document management’ en ‘content management’. Bas Bergsma, marketing manager bij CTB xRM: “Dit is een ontwikkeling die naar verwachting onverminderd door zal gaan. Door het succes van SharePoint signaleren wij een toename in het aantal wensen met betrekking tot functionaliteit. Dit zijn vaak logische wensen die met standaard SharePoint niet of nauwelijks ingevuld kunnen worden. Ook wordt er door SharePoint-specialisten via online zoekmachines meer en meer gezocht naar oplossingen om een specifiek vraagstuk op te lossen. Met www.lacunsolutions.com komt SharePoint-vraag-en-aanbod dichter bij elkaar.”

Proberen en evalueren
Lacun Solutions biedt SharePoint-oplossingen aan die bedrijven helpen om de adoptie van SharePoint technologie te verhogen, om een hoger rendement te realiseren en om investeringen sneller terug te verdienen. Denk hierbij aan oplossingen voor het snel en eenvoudig uploaden en inchecken van meerdere documenten tegelijk. Maar ook aan het bewerken, downloaden en delen van meerdere documenten of het slim configureren van machtigingen op itemniveau. Bas vervolgt: “Bedrijven die SharePoint gebruiken, maar ook SharePoint-resellers die de belangen van klanten behartigen, kunnen viawww.lacunsolutions.com de software downloaden en vervolgens 30 dagen testen en evalueren. Na het evalueren van de oplossing kan men besluiten om de software aan te schaffen. CTB xRM zal de komende tijd haar aanbod verder uitbreiden. Ook meerdere talen en valuta’s zullen in toekomst toegevoegd worden voor nog meer gebruikersgemak.”

 

Bron: CTB