Saint-Gobain Distribution the Netherlands heeft Ctac geselecteerd voor de implementatie van SAP ERP. De vijf businessunits van het bedrijf werken allemaal met verschillende systemen. Voor een meer integrale en uniforme aanpak stappen deze bedrijfsonderdelen nu over op een gezamenlijk ERP-systeem. Na een intensief selectietraject viel de keuze op Ctac als implementatiepartner.

Paul Huijnen, CIO van Saint-Gobain Distribution the Netherlands: “Bij de zoektocht naar de juiste implementatiepartner hadden we een lijst met criteria opgesteld. Ctac voldeed aan al onze eisen. We hechten veel waarde aan de kennis van de markt en de ervaren consultants. Ook bleek Ctac goede referenties te hebben. Bovendien konden we ons erg vinden in de visie op de ontwikkeling van de markt. Dit alles heeft ons doen besluiten voor Ctac te kiezen.”

Henny Hilgerdenaar, CEO van Ctac: “Op dit moment zijn we bezig de uitrolstrategie te ontwerpen. Daarbij bekijken we bijvoorbeeld of we de implementatie parallel of opeenvolgend gaan doen. De samenwerking verloopt uitstekend en we kijken dan ook uit naar de verdere uitrol van dit omvangrijke project.”

 

Bron: CTAC