Lamb Weston / Meijer waarborgt Supply Chain Excellence door verbeterd datamanagement

WinshuttleVoedingsmiddelenproducent Lamb Weston / Meijer heeft in samenwerking met Ctac deWinshuttle-oplossing voor datamanagement geïmplementeerd. Ctac is in Nederland de exclusieve partner van Winshuttle, die verschillende datamanagementoplossingen levert voor ERP-omgevingen. Met de nieuwe oplossing is Lamb Weston / Meijer nog beter in staat om haar Supply Chain Excellence te waarborgen.

Lamb Weston / Meijer is wereldwijd één van de grootste producenten van diepgevroren aardappelproducten. Het bedrijf heeft in Nederland productievestigingen in Kruiningen, Bergen op Zoom en Oosterbierum. Klanten in Nederland zijn onder meer een flink aantal landelijke supermarkten, Quick Service Restaurantketens, foodservice bedrijven en de levensmiddelenindustrie.

Met de Winshuttle-oplossing kan Lamb Weston / Meijer door het automatiseren van datamanagementprocessen foutmarges verlagen. Daarnaast hoeft er minder handmatig gedaan te worden en dat zorgt voor efficiënter werken. Winshuttle is ontworpen om data zo snel en veilig mogelijk te verzamelen, te valideren en te integreren binnen een ERP-systeem. Ctac implementeerde en integreerde Winshuttle dat ervoor zorgt dat systemen efficiënt werken en data eenduidig is.

Robby Koets, Manager Masterdata  bij Lamb Weston / Meijer:

“Datakwaliteit wordt in de voedingsmiddelenindustrie steeds belangrijker voor de sturing van de organisatie en voor het efficiënt laten verlopen van de bedrijfsprocessen, zodat de voedselkwaliteit gewaarborgd is. Met Winshuttle gaan we de kwaliteitsbewaking van onze masterdata automatiseren. Op termijn voegen we daar data met betrekking tot customer service, financiën en supply chain aan toe. Wij verhogen op deze manier de kwaliteit van data, vergroten de efficiency en kunnen beter inspelen op de behoefte van onze klanten. Daarbij staat kwaliteit hoog op de agenda. Bovendien besparen we op kosten doordat we processen verder automatiseren.”

Henny Hilgerdenaar, CEO van Ctac:

“Ctac is al vijf jaar de exclusieve partner van Winshuttle in Nederland. In die periode hebben we meer dan zeventig klanten geholpen bij het optimaliseren van hun datamanagement. Zij profiteren dankzij Winshuttle van uniforme data en efficiënte workflows binnen hun ERP-omgeving. Wij zijn enthousiast over de keus van Lamb Weston/Meijer, waar Winshuttle in zeer korte tijd operationeel is en daardoor meteen zorgt voor rendement.”

Bron: CTAC