Microsoft Dynamics CRMICT Solution Provider Ctac heeft bij financieel dienstverlener Witlox Van den Boomen (WVdB) een geïntegreerde Microsoft-omgeving geïmplementeerd, bestaande uit SharePoint, Microsoft Dynamics CRM en Assistance PSA. De Microsoft-omgeving is ontwikkeld voor dienstverleners in de accountancy en advocatuur (Professional Services Industry). Het CRM-systeem koppelt alle front- en backendsystemen, waardoor het delen van kennis en nieuwe inzichten eenvoudig is. Bovendien is deze Microsoft-omgeving snel te implementeren dankzij de unieke Accountancy & Advocatuur-template van Ctac.

Witlox Van den Boomen loopt hiermee in Nederland voorop met geïntegreerde Microsoft-oplossingen. De financiële dienstverlener wint hiermee de prestigieuze Microsoft 2014 Customer Excellence Award voor de Services Industry, mede door de vernieuwende toepassing van de software binnen de zakelijke dienstverlening. Witlox Van den Boomen is een financieel dienstverlener die actief is in accountancy, belastingadvies, juridisch advies, Corporate Finance-, Change Management- en HR-advies.

De afgelopen jaren zijn de activiteiten en het aantal medewerkers van Witlox Van den Boomen flink toegenomen. Om processen efficiënter te laten verlopen en sneller in te spelen op klantvragen, oriënteerde de financieel dienstverlener zich op een up-to-date CRM-systeem, een modern Document Management Systeem van softwareleverancier ETTU, een online klantportaal, een time/billing-module, een online boekhoudpakket en een geavanceerd debiteurenbeheer. Belangrijke voorwaarde hierbij was, dat medewerkers altijd en overal (klant)informatie konden raadplegen en dat multidisciplinair samenwerken mogelijk was. Om dit te realiseren, heeft Witlox Van den Boomen de expertise van Ctac ingeschakeld.

John Schrijvers, ICT Manager bij Witlox Van den Boomen:

“Veel bedrijven in de accountants- en advocatensector zijn al langere tijd op zoek naar een moderne, bewezen en geïntegreerde CRM-oplossing die bijvoorbeeld ook in de cloud toepasbaar is. Wij kozen voor het Microsoft-platform vanwege de standaardoplossingen. Dit voorkomt onnodig maatwerk dat vaak duur is, en qua werking niet bewezen. De Accountancy & Advocatuur-template van Ctac was snel geïmplementeerd en biedt uitgebreide mogelijkheden voor nieuwe functionaliteiten, online en mobiele ondersteuning, en sluit ook qua ‘look & feel’ aan op wat onze medewerkers al gewend zijn vanuit hun Microsoft Office-omgeving. Deze nieuwe Microsoft-omgeving stelt ons in staat om optimaal efficiënt te werken en onze klanten nog beter te bedienen.

 

bron: CTAC