’s-Hertogenbosch, 13 november 2013 –ICT Solution Provider, Ctac, gaat zijn XV Retail Suite implementeren bij Maxeda DIY Group, de grootste doe-het-zelfretailer in de Benelux. Deze totaaloplossing ondersteunt het afrekenproces vanuit één applicatie, waarmee het de basis legt voor een solide kassaomgeving voor de komende tien jaar. Daarnaast biedt het platform nieuwe mogelijkheden voor omnichannel retailing, customer intimacy, CRM en instore marketing. XV Retail heeft een robuuste en intelligente aansluiting met SAP, zodat winkelmedewerkers artikelgegevens als prijs en promoties en voorraadinformatie eenvoudig uit het SAP systeem kunnen halen.

XV Retail fungeert als een gebruiksvriendelijke portaal over allerlei bronnen, data en functionaliteiten (bijvoorbeeld uit SAP). Het systeem brengt de informatie samen en stelt die beschikbaar aan de verschillende verkooppunten. Zo beschikken de medewerkers in de dochterondernemingen van Maxeda DIY Group over gebruiksvriendelijke kassa’s in een moderne ICT-infrastructuur.

“We hebben voor Ctac gekozen vanwege hun kennis en ervaring in de retailbranche”, zegt Peter de Greef, CIO van Maxeda DIY Group. “We zijn ervan overtuigd dat we met dit systeem een solide basis leggen voor de toekomst.”

Henny Hilgerdenaar, CEO van Ctac, is trots op de toevoeging van Maxeda DIY Group aan het klantenbestand. “Maxeda is met ruim 370 winkels een grote internationale naam in de retailbranche. We zijn dan ook erg verheugd dat Maxeda DIY Group voor Ctac heeft gekozen. Dit bevestigt het gebruiksgemak van de rijke functionaliteit en het innovatieve karakter van de XV Retail Suite, die door Ctac is ontwikkeld.”

 

Bron: CTAC