ICT Solution Provider Ctac start het nieuwe jaar met een nieuwe partner: Sana Commerce. Dit bedrijf levert volledig geïntegreerde e-Commerce-oplossingen voor Microsoft Dynamics en SAP voor verschillende branches, zoals producenten, groothandelaren en retailers. Door de krachten te bundelen, zijn de twee organisaties in staat een e-Commerce-platform, zoals een Sales Portal of webshop, te bieden. Door de naadloze integratie met bestaande ERP-systemen en open Microsoft.NET-technologie is er een zeer korte implementatietijd mogelijk.

Sana CommerceDe software van Sana biedt de klanten van Ctac enkele belangrijke voordelen. Zo is het e-Commerce-platform te integreren met het eigen ERP-systeem en brengt Sana een scala van marketingtools in. Verder biedt Sana mobiele ondersteuning voor alle gangbare devices en B2B-buitendienstondersteuning in de vorm van een salesorder-app voor iOS en Android. Doordat Sana het huidige ERP-systeem – SAP of Microsoft Dynamics NAV en AX – van de klant als basis neemt, zijn er voor bezoekers altijd realtime prijsupdates en informatie over actuele voorraden beschikbaar. Deze snelle reactietijden bieden een uitkomst bij piektijdverkopen.

“Door deze samenwerking kunnen nu ook klanten van Ctac profiteren van een e-Commerce-platform dat volledig te integreren is met hun eigen ERP-systemen. Zo bieden we hen direct toegevoegde waarde. We blijven ons partnership met Ctac ontwikkelen en kijken al op korte termijn naar uitbreiding, bijvoorbeeld op het gebied van e-Marketing”, zegt Armand van den Bos, Sales Manager bij Sana.

“Bij Ctac helpen we klanten te kijken naar hoe hun website of webshop hen succes kan brengen. Of zij nu als doel hebben om de verkoop te stimuleren, nieuwe klanten aan te trekken of de relatie met de markt te verbeteren: met het e-Commerce-platform van Sana is het allemaal mogelijk. Wij zijn dan ook verheugd dat we onze klanten nu een uitgebreidere omnichannel-oplossing kunnen aanbieden, samen met onze bestaande branchegerichte ERP-templates, zoals Fit4Wholesale”, zegt Henny Hilgerdenaar, CEO bij Ctac.

Bron: Ctac