Ctac annonceert op CorporatiePlein2013 nieuwe en vernieuwde CHARE producten en diensten voor de corporatiesector, die inmiddels in de praktijk hun nut bewezen hebben.

Hieronder nieuwe functionaliteit zoals CHARE Klant Contact Centre (KCC), CHARE Rekeningblad of CHARE Redex. Maar ook vernieuwde versies van mobiele oplossingen zoals CHARE Mobiele Vakman, CHARE Mobiele Inspectie of CHARE FactuurVerwerking. Voor de corporatie- en vastgoedsectoren zijn nu ook Ctac hosting- en beheerdiensten beschikbaar – waaronder complete SaaS oplossingen voor het SAP platform. Om aan de toenemende vraag van “complete ontzorging” te voldoen, levert Ctac bewezen outsourcing diensten op het gebied van Microsoft kantoorautomatisering (Office365) en IaaS/PaaS. Hier maken inmiddels tientallen klanten succesvol gebruik van.

Het producten- en diensten portfolio van Ctac voor de woningcorporatiesector is als CHARE beschikbaar, en opgebouwd rond het markt leidende SAP platform. CHARE is een gecertificeerde SAP Business All-in-One-oplossing waarmee primaire en secundaire processen worden ondersteund. CHARE is naar keuze beschikbaar als geïntegreerd platform, als in bouwstenen en modules. De toepassing is beschikbaar on-premise en in de cloud. Ctac investeert doorlopend in CHARE en is actief in marktinitiatieven als CORA, VERA en REDEX.

Ctac nodigt de bezoekers aan CorporatiePlein 2013 van harte uit op stand 25 om nader kennis te maken met CHARE.

Bron: CTAC