CRM Partners, specialist in implementaties van Microsoft Dynamics CRM in de financiële sector, heeft voor Nederland en Duitsland een exclusief partnership gesloten met VeriPark. VeriPark is door Microsoft erkend als één van de beste oplossingen gebaseerd op Dynamics CRM voor de financiële  markt. Door dit partnership kan CRM Partners financiële instellingen een totaaloplossing bieden die zich al bewezen heeft bij grote internationale banken en verzekeraars zoals ING, Barclays en Allianz.

Banken en verzekeraars zijn momenteel grote stappen aan het nemen om een 360-graden klantbeeld te krijgen en de beleving van de klant in het contact te optimaliseren. Het Microsoft Dynamics CRM-systeem is een uitstekend middel om daarin te ondersteunen. Door het partnership met VeriPark kan CRM Partners financiële instellingen nu een totaaloplossing bieden op het gebied van retail, private en corporate banking. Dit betekent dat zij niet hoeven te investeren in maatwerk en kunnen profiteren van de ervaringen van andere banken wereldwijd die een bijdrage hebben geleverd aan de ontwikkeling van deze oplossing. Hierdoor wordt veel denk-, ontwikkel- en implementatietijd bespaard.

Emiel Putman, managing partner bij CRM Partners: “Dit partnership is een belangrijke stap in onze dienstverlening in de financiële sector. Wij geloven erin dat focus belangrijk is bij het neerzetten van een goede CRM-oplossing. Daarom hebben wij met ons Finance Labgeïnvesteerd in specialistische kennis van de branche. Ik ben ontzettend blij dat we deze kennis nu kunnen aanvullen met de bewezen totaaloplossing van VeriPark. De oplossing is volledig toegespitst op de financiële sector. Hiermee krijgen financiële instellingen nog beter inzicht in de klantreis en kunnen zij proactief inspelen op veranderingen bij de consument.”

Özkan Erener, CEO van VeriPark: “Voor VeriPark is het partnership met CRM Partners een belangrijke stap binnen de Nederlandse en Duitse markt. VeriPark en CRM Partners werken beiden met een hoge mate van professionaliteit. We hebben elkaar leren kennen als serieuze partners van Microsoft met een duidelijke focus op Finance. We zijn er van overtuigd dat wij door samen te werken nog succesvoller kunnen zijn in deze markt.”

Bron: CRMPartners