CoffeeClick, het all-in koffieconcept voor de zakelijke markt van de CB Groep, gaat zijn bedrijfsvoering ondersteunen met een cloud-oplossing op basis van Microsoft Dynamics NAV 2013. Dit systeem ondersteunt alle functionele gebieden van de onderneming: van klantcontacten, financiën en voorraadbeheer tot serviceplanning en -management. Ter aanvulling ontwikkelt IT-partner Abecon maatwerkfunctionaliteit voor de ‘telleradministratie’ die klanten in staat stelt om het exacte aantal gebruikte koppen koffie af te rekenen. “Om een nieuw concept goed neer te zetten, is maatwerk onvermijdelijk. Het is een groot voordeel dat we deze alles-in-een oplossing kunnen aanpassen aan onze wensen. Daarnaast is dit concept kostentechnisch gunstig, zowel wat de aanschaf als het gebruik en beheer betreft”, zegt Stefan Kleverkamp, directeur van CoffeeClick.

Transparante kosten
“Klanten kiezen voor ons koffieconcept vanwege de kwaliteit en transparante kosten. We zijn blij dat we een IT-oplossing hebben gevonden die hierop aansluit. De realisatie van het nieuwe systeem ligt op schema, mede dankzij de betrokkenheid van Abecon. De aanpak van deze IT-dienstverlener kenmerkt zich door duidelijkheid over de planning en kosten, en door gedegen communicatie en kennis. Wat ons met name aanspreekt, is de manier waarop ze zich inleven in de vraagstukken van de klant. We hebben ervaren dat veel partijen vooral vanuit hun oplossing denken.”

Over CoffeeClick
CoffeeClick biedt een uniek all-in koffieconcept voor de zakelijke markt op basis van verse koffiebonen en professionele koffiemachines. Uitstekende kwaliteit koffie tegen een vaste prijs per kop. In deze ‘clickprijs’ zijn zowel de bonen en de koffiemelk als het preventief en correctief onderhoud verwerkt. Naast transparantie in de kosten kan de zakelijke klant ook rekenen op topkwaliteit en ontzorging. Meer informatie is beschikbaar viawww.coffeeclick.nl.

Abecon
Abecon verzorgt ontwerp, realisatie en ondersteuning van op Microsoft gebaseerde bedrijfs- en IT-oplossingen voor efficiënter (samen)werken. Abecon combineert Microsoft- en branchekennis met doelgericht investeren in specifieke functionaliteit voor handels-, productie-, fashion-, retail-, milieu- en recyclingbedrijven, leveranciers in de zorg, opleiders en trainingsinstituten. Abecon is gevestigd in Huizen, Waardenburg en Melle (België). Meer informatie is te vinden op www.abecon.nl of op onze platform.

 

Bron: AbeconNL