Persbericht

Coffee Fresh, partner voor koffiemachines in de zakelijke markt, geeft Centric de opdracht Microsoft Dynamics CRM te implementeren.

Met Microsoft Dynamics CRM beschikt de organisatie onder andere over uitstekende databasemarketingtools en is het bedrijf in staat kansen te creëren om verdere groei te realiseren.

Vanwege de groei van de organisatie en de ambities voor de toekomst wil Coffee Fresh een professionaliseringsslag maken op het gebied van automatisering en CRM. Coffee Fresh koos na een uitgebreid selectietraject voor Centric vanwege de goede fit met de organisatie. Bovendien was Coffee Fresh, stersponsor van De Graafschap, al bekend met Centric als voormalig shirtsponsor van de Doetinchemse voetbalvereniging.

Meedenken

Hugo Nienhuis, projecten en kwaliteitscoördinator bij Coffee Fresh: “Als totaalleverancier is Centric in staat mee te denken over de automatiseringstoekomst van Coffee Fresh. Centric heeft behalve van CRM ook kennis van ERP, e-commerce en intranetoplossingen en is daarom in staat het CRM in een breder perspectief te plaatsen.”

SureStep

Om een doelmatige en consistente implementatie te faciliteren, maakt Centric gebruik van een gestandaardiseerde projectmethode: Centric4Sure. Deze implementatiemethode is gebaseerd op de Microsoft SureStep-methodiek en de projectmanagementmethode Prince2 én verrijkt met best practices en ervaringen die zijn opgedaan tijdens vergelijkbare projecten.

Over Coffee Fresh

Coffee Fresh verkoopt, verhuurt en exploiteert hoofdzakelijk koffie-, frisdrank-, snoep-, soep- en watervoorzieningen vanuit vijf vestigingen in Nederland. De onderneming levert ook alle bijbehorende ingrediënten. Met een team van circa honderdvijftig gemotiveerde mensen biedt Coffee Fresh in heel Nederland een klantvriendelijke, unieke en uitermate snelle service met eigen gespecialiseerde monteurs.