Offective Online Bedrijfssoftware

 

Online bedrijfssoftware

Offective, leverancier van het gelijknamige totaalpakket voor bedrijfssoftware, verwelkomt ruim een jaar na haar oprichting de 1000ste aanmelding voor het softwarepakket. Een jaar eerder maakte Offective haar debuut als eerste totaaloplossing voor het MKB gebaseerd op het snelgroeiende Mendix platform.


“We zijn ontzettend blij met dit resultaat en het laat zien dat er zelfs in een concurrerende markt als die van online bedrijfssoftware nog ruimte is voor innovatie en vernieuwing.”,

stelt Chris Vuijk, mede-oprichter van Offective.

Het succes van Offective wordt gesterkt door het Mendix platform waarmee software op geheel nieuwe wijze wordt ontwikkeld. Vuijk:

“Het cloudplatform Mendix stelt ons in staat om zeer snel software te ontwikkelen. Daarmee hebben we een technologisch voordeel in de markt en bovendien stelt het ons in staat om snel op wensen van klanten in te spelen”.


Derckjan Kruit, co-founder van Mendix: “Offective is een waardevolle partner waarmee de kracht van het Mendix platform nog beter ingezet kan worden voor het midden- en kleinbedrijf. Het scala aan functionaliteiten dat Offective heeft weten te ontwikkelen in zo’n korte tijd toont dat zij een sterke partij is in dit marktsegment.”


Over Offective


Offective is ontstaan vanuit het idee om bedrijven een scherp geprijsde totaaloplossing te bieden die het mogelijk maakt om één geïntegreerd klantbeeld te creëren en te behouden: alle gegevens van de klant op één plaats. Het pakket bestaat dan inmiddels ook uit twaalf modules waarvan Relatiebeheer, Facturatie, Boekhouden en Personeelsmanagement enkele voorbeelden zijn. Offective is een vooruitstrevende organisatie die haar producten van dag tot dag verder uitbreidt. Deze continue innovatie waarbij gebruikers hun maatwerkwensen veelal binnen enkele weken gerealiseerd zien leidt tot een perfect passende applicatie voor één van de laagste prijzen in de markt.

 

Bron: Offective