Unit4 AccountancyDe Canadian Diabetes Association (CDA) kiest voor Unit4 Business World. De ERP-oplossing ondersteunt de vereniging bij het volbrengen van hun missie op het gebied van fondsenadministratie en hun verantwoordingsplicht.

Het CDA, één van de grootste charitatieve zorgorganisaties van Canada, ondersteunt diabetici en werkt aan het voorkomen van de ziekte en gevolgen van diabetes. De vereniging had behoefte aan een systeem dat kan omgaan met complexe financiële vraagstukken. Financiële efficiëntie is van groot belang voor het aantrekken van donaties, voor het meest optimale gebruik van financiële middelen en voor het meten en rapporteren over investeringen en resultaten.

Unit4 Business World maakt automatische workflows en goedkeuringen mogelijk, wat het CDA een aantoonbare besparing oplevert. Daarnaast zorgt het onderliggende People Platform ervoor dat de vereniging geen kostbare, op maat gemaakte, oplossing hoeft te gebruiken. Hierdoor kunnen geautoriseerde gebruikers veranderingen doorvoeren die automatisch worden doorgevoerd in de rest van het systeem. Daarnaast profiteert het CDA van een goede gebruikerservaring, de juiste informatie op het juiste moment en flexibiliteit.

Nigel Carpenter, Chief Information Officer van het CDA:

“Donaties geven blijk van het vertrouwen dat we krijgen van onze donateurs. Het is daarom van groot belang dat we al het geld dat we ontvangen investeren in hulp voor de diabetici en in onderzoek naar medicijnen. De ervaring van Unit4 in onze sector en de nieuwste versie van Business World passen bij al onze wensen, zonder dat we een oplossing op maat afnemen.”

Het CDA neemt de nieuwste versie van Unit4 Business World af en maakt gebruik van de modules Tasks, Timelines, People Planner, Project Planner en Expenses.

Unit4 ondersteunt meerdere non-profit klanten wereldwijd, waaronder Save the Children, het Leger des Heils, het Rode Kruis en Conservation International.

Bron: Unit4